Quantcast

http://picasion.com/

ΣΥΡΙΖΑ: Κυριαρχία των προεδρικών στην Κεντρική Μακεδονία - Ποιοι εκλέγονται, όλα τα ονόματα

Σάρωσαν Τζάκρη και Νοτοπούλου
Κυριαρχία των προεδρικών και των βουλευτών προκύπτει από τα μέχρι τώρα στοιχεία των εκλογών από την Κεντρική Μακεδονία για την Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία. Πρώτη σε σταυρούς ήρθε η βουλευτής Πέλλας Θεοδώρα Τζάκρη, η οποία φαίνεται να σταθεροποιεί την παρουσία της στα κομματικά πράγματα του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ σε απόσταση αναπνοής ακολουθεί η βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου, η οποία έχει ενεργό δράση και παρουσία στα κομματικά πράγματα μιας και είναι το βασικό στέλεχος της προεδρικής Κίνησης Μελών στην πόλη της Θεσσαλονίκης.

Τρίτος ακολουθεί ο βουλευτής Β’ Θεσσαλονίκης Σωκράτης Φάμελλος, ενώ ακολουθεί ο πρώην βουλευτής Τριαντάφυλλος Μηταφίδης. Στην πέμπτη θέση εκλογής στην Κ.Ε. από την Κεντρική Μακεδονία βρίσκεται ο συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Α’ Θεσσαλονίκης Κώστας Αμπατζάς, και ακολουθεί η βουλευτής Χαλκιδικής, Κυριακή Μάλαμα.

Στη συνέχεια εκλέγονται το μέλος της γραμματείας και πρώην συντονιστής της Ν.Ε. Α’ Θεσσαλονίκης, Χρήστος Δουίτσης, ο εκπαιδευτικός και δημοτικός σύμβουλος Κορδελιού-Ευόσμου, Θοδωρής Μπαλτάς, ο Αντώνης Ελευθεριάδης, καθώς και το μέχρι πρότινος μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Χάρης Τσιόκας.

Ακολουθούν οι Κώστας Καλδάρας, Αναστάσιος Τρελόπουλος, Αθανάσιος Γκούνας, Γιάννης Μυλόπουλος, Χρήστος Ρόκος, Δημήτρης Δημητριάδης, Θωμάς Μπούρναρης, Μπέτυ Σκούφα, Παύλος Τονικίδης, Ειρήνη Αγαθοπούλου, Άννα Ρογδάκη, Δέσποινα Κετογλίδου, Παπαλεξίου Αφεντούλα, Γιάννης Παπαϊωάννου, Χρήστος Ρώσσιος, Κατερίνα Ιγγλέζη, Χρήστος Μαϊκίδης, Ιφιγένεια Καμτσίδου, Παρθένα Χαραλαμπίδου, Τατιάνα Βαφειάδου, Λεωνίδας Δημητριάδης Αλεξάνδρα Νταρλαγιάννη και Γιούλη Ρανέλα.

2 σχόλια:

  1. Εμείς ειμαστε με τη Νοτοπούλου που ξέρει απο αξιοκρατία και τα τοιαύτα. Να αλλάξει ο πολιτικός πολιτισμός προοδευτικά. Ο καθείς με την αξία του και οχι οικογενειακές και κομματικές συνταγές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υψηλά ποσοστά ο Συριζας στην νότια Μακεδονία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ