Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μια υπέροχη Κυριακή στο Λιανοβρόχι παρέα με τον Σύλλογο Φίλων του ποταμού Τριποτάμου

Έναν υπέροχο Κυριακάτικο περίπατο απόλαυσαν όσοι αποδέχθηκαν την πρόσκληση του Συλλόγου Φίλων του ποταμού Τριποτάμου. Το ραντεβού δόθηκε το πρωί στη γέφυρα της Λαϊκής Αγοράς και ο περίπατος ξεκίνησε κατά μήκος του Λιανοβροχίου. Μικροί και μεγάλοι περπάτησαν περίπου 8 χιλιόμετρα δίπλα στην κοίτη του ποταμού, με άλλους να επιστρέφουν στεγνοί και άλλοι βρεγμένοι και πολύ ενθουσιασμένοι! Όπως αναφέρει και ο Σύλλογος στη σχετική ανάρτηση που έκανε στην σελίδα του στο facebook:


Την Κυριακή που μας πέρασε, οι Φίλοι του Τριποτάμου, έκαναν την προγραμματισμένη βόλτα στο Λιανοβρόχι. Έναν από τους παραποτάμους του Τριποτάμου. Βόλτα σε δάσος δίπλα στην πόλη. Μικροί και μεγάλοι, με διαφορετικές δυνατότητες και αντοχές, περπάτησαν περίπου 8 χιλιόμετρα δίπλα στην κοίτη. Η αρχή ήταν ήσυχη και μόνον ο ήχος του νερού επικρατούσε, μέχρι τη στιγμή που οι μικροί της παρέας, άρχισαν να τσαλαβουτούν μέσα στο νερό. Οι γονείς που με στεγνά παπούτσια παρατηρούσαν, ίσως ειναι οι καλύτεροι εκτιμητές για να πουν μας πουν τη γνώμη τους, την εμπειρία των παιδιών τους, που δεν σταμάτησαν να γελούν και να παίζουν!

Σας ευχαριστούμε όλους για τη συμμετοχή.
Περάσαμε υπέροχα!











4 σχόλια:

  1. Που βρίσκεται αυτός ο ποταμός με μήκος 8 χιλιόμετρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΝ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΙΣ ΑΠ ΤΗ ΣΜΙΞΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΠΟΤΑΜΟ ΩΣ ΕΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΥΣΤΟΧΩΡΙ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΠΕΡΙΠΟΥ 15χμ, ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΧΑΘΕΙΣ...ΕΚΕΙ ΜΕΓΑΛΩΣΑΜΕ, ΟΠΩΣ ΚΙ Η ΜΙΣΗ ΒΕΡΟΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ, ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ.

      Διαγραφή
  2. Μείνε με την άρνηση στον καναπέ σου. Μην ασχολείσαι. Για να σου φύγει η περιέργεια όμως, δες την διαδρομή. Απο την γέφυρα που γίνεται η λαική αγορά ξεκινήσαμε. Απο την οδό Κίμωνος, φτάσαμε στο Λιανοβρόχι και πήραμε την κοίτη προς τα πάνω. Η διαδρομή, ειχε και δεξιά αριστερά, πίσω, μπρός και το κινητό έγραφε βήματα και χιλιόμετρα. Στην επιστροφή, έδειχνε ελάχιστα λιγότερο απο οχτώ χιλιόμετρα. Αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αναξιοποίητη κοίτη και διαδρομή! Κρίμα! Ίσως τα επόμενα ...40-50 χρόνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ