Quantcast

http://picasion.com/

Στο πλευρό του Τσίπρα ο Τόλκας - Έκαναν περιοδεία στην Θεσσαλονίκη

Περιοδεία στη Θεσσαλονίκη πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τις εσωκομματικές κάλπες της Κυριακής για την επανεκλογή του και την εκλογή της ΚΕ για πρώτη φορά από τα ίδια τα μέλη του κόμματος. Στο πλευρό του πρώην πρωθυπουργού ήταν συνεχώς ο Άγγελος Τόλκας. Ο Βουλευτής Ημαθίας συνόδευσε τον Αλέξη Τσίπρα στην αγορά και στις συναντήσεις που είχε με επιχειρηματίες και εργαζόμενους της Συμπρωτεύουσας, ενώ έβγαλαν πολλές φωτογραφίες με κατοίκους της περιοχής, αρκετές εκ των οποίων με μικρά παιδιά.

Τον Αλέξη Τσίπρα υποδέχτηκε ο Δήμαρχος Παύλου Μελά, Δημήτρης Δεμουρτζίδης, ενώ μαζί του σε όλη τη διάρκεια της βόλτας ήταν οι βουλευτές: Χρήστος Γιαννούλης, Γιάννης Αμανατίδης, Κατερίνα Νοτοπούλου, Κώστας Ζουράρις, Σωκράτης Φάμελλος και Δώρα Αυγέρη.

6 σχόλια:

  1. Θα φάτε καλά κι εσείς, νομίζετε ξαχάσαμε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε ουστ εθνομηδενιστές. Η Μακεδονία είναι μία και είναι ΕΛΛΆΔΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ζει ο ζουρλάρις και περπατάει; Η Μακεδονία πάντως είναι λέξη Ελληνική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο στον Τόλκα νέος άνθρωπος νέες ιδέες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 'Ολοι με μάσκα στην αγορά , ο Άγγελος χωρίς , μάλλον ξέρει καλά την Θεσσαλονίκη ως ξεναγός , τουρίστας φίλοι μου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ