Quantcast

http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα «Οικοδόμηση» στο κέντρο της Βέροιας

Καλές δουλειές!
Το νέο κατάστημα «Οικοδόμηση» εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Παρασκευής 6 Μαΐου 2022 στην οδό Εδέσσης 19 στο κέντρο της Βέροιας. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, παλιοί και νέοι πελάτες της επιχείρησης, που ευχήθηκαν στην ιδιοκτήτρια του καταστήματος Σοφία Πάσχου καλές δουλειές για το νέο της επιχειρηματικό εγχείρημα. Μεταξύ αυτών και ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης με την σύζυγό του Έφη Μάρκου, ο πρόεδρος και ο διευθυντής της Δ.Ε.Υ.Α.Β. Στέργιος Διαμάντης και Θωμάς Αχτσής αντίστοιχα, ο πρόεδρος της Π.Ο.Ε. Δ.Ε.Υ.Α. Παύλος Δραγκόλας με τη σύζυγό του Θωμαή Στιόκα, ο δημοτικός σύμβουλος Θανάσης Δέλλας και άλλοι.


Τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο πρωτοπρεσβύτερος του Ιερού Ναού Αγίου Γεωργίου Γεωργιανών, πατέρας Ιωάννης. Οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία στη συνέχεια να γνωρίσουν τον νέο χώρο που δημιουργήθηκε στο κέντρο της Βέροιας και να ενημερωθούν για τις νέες ιδέες διακόσμησης που έχει να προτείνει η υπεύθυνη Σοφία Πάσχου.



Στο νέο κατάστημα «Οικοδόμηση» στο κέντρο της Βέροιας, μπορείτε να βρείτε πλακάκια, laminate, χρώματα, είδη υγιεινής και λοιπά οικοδομικά υλικά, ιδέες και ολοκληρωμένες λύσεις διακόσμησης για το σπίτι, το γραφείο ή το εξοχικό σας.


Με την εγγύηση που προσφέρει η πείρα ετών, καθώς η Σοφία Πάσχου είναι η τρίτη γενιά της επιχείρησης «Ασβεστοποιία Όλυμπος Μητσιγκόλας - Πάσχος» που μετράει 72 χρόνια στον χώρο, σε συνδυασμό με τις φρέσκες ιδέες που η ίδια διαθέτει, η επιχείρηση «Οικοδόμηση» θα αποτελέσει με τη σειρά της, τον ιδανικό συνεργάτη για τον επιχειρηματία και ιδιώτη στην κατασκευή ή ανακαίνιση του χώρου του, πάντα με ξεχωριστή ποιότητα και 
τις πιο ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς.

Η ομάδα του veriotis.gr, εύχεται ολόψυχα καλές δουλειές!

Οικοδόμηση - Σοφία Πάσχου
Πλακίδια - Είδη υγιεινής - χρώματα - οικοδομικά υλικά
Εδέσσης 19, Βέροια
τηλ. 698 776 6339
Βρείτε μας στο facebook: Οικο-Δόμηση Πασχου Σοφία

Δείτε φωτογραφίες:























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ