Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παλαίμαχοι Φιλίππου σε Φύκατα: «Ανακαλέστε ή παραιτηθείτε»

Οι παλαίμαχοι αθλητές του Φιλίππου Βέροιας με επιστολή τους προς το greekhandball.com δίνουν μια καυστική απάντηση στον πρόεδρο του συλλόγου Γιώργο Φύκατα, ο οποίος είχε κάνει δηλώσεις στο συγκεκριμένο site (δείτε εδώ). Στην επιστολή τους καλούν τον ισχυρό άνδρα του «Αυτοκράτορα» να ανακαλέσει τα λεγόμενά του ή να παραιτηθεί, ώστε να αναλάβουν άλλοι τις τύχες της ομάδας. Διαβάστε αναλυτικά: 

«Αξιότιμε κύριε Φύκατα, Είμαι υποχρεωμένος να απαντήσω στις δηλώσεις-σχόλια που κάνατε, όσον αφορά ότι ''Παρακαλούσαν'' να πέσει ο Φίλιππος. Κανείς γονιός δεν θέλει να πεθάνει το παιδί του. Αυτό το τμήμα είναι δημιούργημα (απο το 1977) όλων των αθλητών, προέδρων, εφόρων, παραγόντων, φιλάθλων,ακόμη και εξωπαραγοντικών που μόχθησαν όλοι μαζί και στάθηκαν δίπλα στην ομάδα, όπως και εσείς άλλωστε.

Είναι ομάδα όλης της πόλης, όλων των πολιτών. Το να αναφέρεστε αόριστα ότι παρακαλούσαν να πέσει η ομάδα, προσβάλλετε ανεπανόρθωτα την τιμή και την προσπάθεια όλων. Αν γνωρίζετε κάτι περισσότερο αναφερθείτε ονομαστικά. Ανακαλέστε ή παραιτηθείτε... Μην κρύβεστε, γιατί πίσω απο εσάς κρύβετε τον ιστορικό Φίλιππο, ''εγκλωβισμένο'' στα συρτάρια σας.

Και ξέρετε τι εννοούμε: ''χαρτιά, σφραγίδα, βιβλία, απολογισμούς και το κυριώτερο την δημοκρατία του συλλόγου''. Ναι, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τον Φίλιππο και θέλουν την Ανάστασή του. Δεν είναι δυνατόν να αφήσουμε σε όλη την πόλη μας αλλά και στο πανελλήνιο να αιωρείται στο φίλαθλο κοινό μία τέτοια άποψη η οποία είναι διόλου αντίθετη με την απέραντη αγάπη μας για αυτόν τον ιστορικό Σύλλογο.

Όσον αφορά γιατί δεν έρχονται δίπλα σας να βοηθήσουν η να υποστηρίξουν την προσπάθειά σας, γνωρίζετε πως σε όλα αυτά τα χρόνια που είστε πρόεδρος, ήρθαν και συστρατεύτηκαν δίπλα σας, όλη η αφρόκρεμα της πόλης (αθλητές, παράγοντες, επιχειρηματίες, προπονητές) οι οποίοι έφυγαν ...κακήν κακώς... Τον λόγο που δεν επιθυμούν να ξανασυνταχθούν δίπλα σας ίσως τον γνωρίζετε εσείς καλύτερα.....

Και ΝΑΙ, ο σχεδιασμός της ομάδας [όπως κάνουν όλες οι ομάδες στο χαντμπολ] έχει ξεκινήσει αυτήν την περίοδο, εδώ και δύο εβδομάδες! Όχι τον Αύγουστο όπως νομίζετε, γιατί οι αθλητές αν δεν τους αγκαλιάσεις η δεν τους προσεγγίσεις θα ψάξουν να βρουν αλλού σπίτι να τους στεγάσει.

Η ομάδα κύριε Φύκατα δεν είναι δική σας. Δεν είναι κανενός. Είναι όλων μας. Είναι όλης της πόλης που φέρει το όνομά της:. ''Φίλιππος Βέροιας'' λέγεται. Μην το αγνοείτε. Απο ποιόν να ζητήσουμε την ομάδα; Τα μέλη της σας έχουν εκλέξει. Εσείς αν δεν μπορείτε, πρέπει να παραιτηθείτε και να παραδώσετε τον σύλλογο για τις δημοκρατικές διαδικασίες της εκλογής ''διοίκησης'' που θα μπορεί να ανταπεξέλθει στη μεγάλη ιστορία του Φίλιππου.

Μπορείτε; Ας ξεκινήσουμε επιτέλους να μιλάμε ονομαστικά και με ΑΛΗΘΕΙΕΣ!!!

Με τιμή
ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΚΙΛΙΟΠΟΥΛΟΣ
[ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΦΙΛΙΠΠΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ]

14 σχόλια:

  1. Βγείτε μπροστά... όλη η πόλη θα είναι δίπλα σας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φίλιππος Βέροιας ανήκει στην πόλη και δεν είναι ιδιοκτησία κανενός. Ο Γιώργος Φύκατας έχει τεράστια ευθύνη για την κατάντια και την απαξίωση του συλλόγου. Ας σεβαστεί τα χρήματα που έβαλε και δεν είναι λίγα, είναι πολλά και να αφήσει τον σύλλογο πριν τον πεθάνει εντελώς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν δεν ήταν ο Γιώργος δεν θα υπήρχε Φίλιππος. Δείτε τι έκανε τα τελευταία χρόνια φτάσαμε να έχουμε μπάσκετ α2, βόλεϊ α1 και γενικά όλα.να πηγαίνουν ρολόι. Αλλά κανεισ δεν στήριξε τον Γιώργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αποτέλεσμα φετινό Handball έπεσε στην Α2 μετά απο 45 χρόνια, Βόλεϊ έπεσε στην Α2 και πρόσφατα το μπάσκετ έπεσε στην Β' Εθνική. Για το στίβο να πούμε ή όχι?

      Διαγραφή
  4. Κραξτε τον Γιώργο που έχει βάλει ένα σκασμό λεφτά στον σύλλογο.Γιωργο είμαστε μαζί σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όταν ο Φυκατας έφερνε τα πρωταθλήματα ήταν καλός!! Τώρα δεν τον θέλετε!! Μηπως γιατί κατάλαβε ποσά λεφτά του έτρωγαν οι δήθεν «υποστηρικτές»;;; Παίκτες πουλούσαν παιχνίδια με την υποστήριξη έξωγηπεδικών πίσω από τις πλάτες του Φυκατα, που έβαζε λεφτά για το καλό της ομάδας! Αυτά δεν τα ξέρετε;;; Ντροπή να λέτε ότι φταίει ο φυκατας για όλα! Ναι έχει ευθύνη για κάποια αλλά ας αναλογιστούν όλοι την ευθύνη τους!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για αποκατάσταση της αλήθειας ένα πρωτάθλημα έφερε το 2003 και εκεί πρόεδρος ήταν ο Πέτρος Φύκατας. Στο Πρωτάθλημα του 2016 υπήρχε ολόκληρη επιτροπή του έτρεχε και έβαλε τα χρήματα, μαζί με αυτούς συμμετείχε και ο Γιώργος.

      Διαγραφή
  6. Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ και καθε ομαδα ανηκει σε οποιον βαζει το χερι στην τσεπη! Αυτος ειναι ο πρωτος και ο βασικος κανονας παντου στη ζωη!
    Δε γνωριζω σχεδον τιποτα για τον προεδρο αλλα οσοι μιλανε λενε λογια. Τα εργα - χρηματα σου δινουν το δικαιωμα να μιλας και να θελεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε βρίσκω πολύ σωστό.
      Τα ο Φίλιππος ανήκει στη Βέροια, είναι λόγια για άγριους

      Διαγραφή
  7. Ήταν κοντά του η ΑΦΡΟΚΡΕΜΑ της Βέροιας??ποιοί ειναι η αφρόκρεμα της Βέροιας ρρεεε???η ντεμέκ και ξέρω γω,οι κλασικοί θεαθήναι της Βέροιας...χαχαχαχαχα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχαχα...ωραίο,αλλά καλυτερα θα ελεγα οτι ειναι οι γνωστοί καφέντεμπελαραδες γραφικοί κλαρινογαμπροι της Βέροιας Χρόνια τώρα..ψαχνουν θύματα για να κάνουν της γλάστρες μπας και βγαλουν κανα φράγκο..

      Διαγραφή
  8. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙ ΣΤΗΝ Α2 ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η οικογένεια Φυγατε έδωσε το αίμα τους για τον Φίλιππο. Λίγο σεβασμό! Το σοφότερο είναι να βρείτε μια λύση συνεργασίας να επανέλθει η ιστορικοτερη ομάδα handball εκεί που αξίζει! Χαμηλωστε όλοι τους τόνους και δουλειά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ