Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φύκατας: «Παρακαλούσαν να πέσει ο Φίλιππος»

«Αν θέλουν την ομάδα, να έρθουν να την ζητήσουν»
Αναφορικά με τις αιτιάσεις και σχόλια που διατυπώνονται ως προς το μέλλον του ανδρικού τμήματος χάντμπολ του Φίλιππου Βέροιας, ο ιστορικός Πρόεδρος του συλλόγου Γιώργος Φύκατας, έκανε τις παρακάτω δηλώσεις στο greekhandball.com: «Από τον Μάϊο θέλουν να είναι έτοιμη η ομάδα; Αν το θέλουν, ας έλθουν να το κάνουν κιόλας... Αλλά, που ήταν όλοι αυτοί που κατηγορούν, όταν η ομάδα πολεμούσε να σωθεί; Ποιό είναι το πρόβλημα τους; Στη δεύτερη φάση του πρωταθλήματος, ο Φίλιππος είχε το μεγαλύτερο μπάτζετ, ενισχύθηκε με ξένους, προσπάθησε, το πάλεψε και ας είχε την μικρότερη υποστήριξη και τους λιγότερους φιλάθλους, με εξαίρεση το τελευταίο ματς με τον Δούκα...


Αν θέλουν να πάρουν την ομάδα, να έρθουν να την ζητήσουν... Που ήταν η αγωνία τους να βοηθήσουν; Μια ζωή τα ίδια κάνουν. Αλλά, ξέρω, πάλι η διοίκηση φταίει. Για αυτούς που παρακαλούσαν να πέσει ο Φίλιππος...».

Η διαδικασία προετοιμασίας του Φίλιππου Βέροιας για τη νέα σεζόν, θα ξεκινήσει με συζητήσεις με τους Τεό Παυλίδη και Ανέστη Δομπρή, ώστε να παραμείνουν στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

3 σχόλια:

  1. Ποιοί δώσε ονόματα;
    Λευτεριά στο σύλλογο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΛΕΣ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα γελάνε και η πετρες.... Γιατι κυριε προεδρε δεν λετς την αλήθεια;;; Γιατί δε λέτε ότι θέλετε απλά έναν επενδυτή να σας δώσει τα λεφτά του και σεις να κάνετε ότι θέλετε;;;; Γιατί δε λέτε ότι εσείς απομακρύνατε ότι υγιείς και σοβαρό πηγενα γινει στην ομάδα;;;; Γιατί δε μας λέτε πως ναυάγησε η συμφωνία με την τελευταία σοβαρή ομάδα ανθρωπων που ήθελαν την ομάδα;; Γιατί πριν χρόνια σε ένα τραπέζι με παροντες εμβληματικές σημαίες της Ομάδας αλλά είπατε στο τραπέζι και αλλα κάνατε στην πραξει με άλλη ομάδα ανθρώπων που ήταν έτοιμη να βάλει τα λεφτά στο συλλογο;;;; Γιατι με λίγα λόγια δίνετε την ομάδα αλλά όχι την Προεδρία;;;; Πως θα γίνει αυτό;;;; Για πειτε καμια αλήθεια και μην προσπαθήστε να βγείτε λάδι για άλλη μια φορά... Καταφέρατε να είστε ο καλυτερος αλλά ταυτόχρονα και ο χειρότερος προεδρος στην ιστορία της ομαδας... Νομίζετε ότι επειδή καταφέρατε και φτασατε την ομάδα σε έναν τελικό Ευρώπης και επειδή φέρατε μια ντουζίνα ξένους πεκτες μεγάλης εμβέλειας θα έχετε το αλάνθαστο... Κάνετε λάθος καταφέρατε να διώξετε όλα τα παιδια να πάνε να παιξουν σε άλλες ομάδες παρα να παιξουν στον Φίλιππο. .. Από νουμερο 1 ομάδα σε ταλέντα καταντήσατε να ψάχνετε παίκτες.... Φτάνει λοιπόν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ