Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στο θεατράκι της Αγίας Παρασκευής μίλησε για την Γενοκτονία ο Σάββας Καλεντερίδης

Ομιλία στο θεατράκι της Αγία Παρασκευής στη Βέροια, πραγματοποίησε το απόγευμα του Σαββάτου 21 Μαΐου 2022 ο Σάββας Καλεντερίδης. Την εκδήλωση διοργάνωσαν η Ένωση Πολιτών Ημαθίας και η Εύξεινος Λέσχης Βέροιας, στο πλαίσιο της 103ης επετείου από την Γενοκτονία των Ποντίων. Η εκδήλωση άνοιξε με ποντιακή μουσική και τραγούδια από Βεροιώτες μουσικούς, που πλαισίωναν κορίτσια με κεριά στα χέρια από την Εύξεινο Λέσχη Βέροιας. 


Χαιρετισμό απηύθυνε εκ μέρους της Ένωσης Πολιτών η Έλσα Μανωλοπούλου και εκ μέρους του δήμου Βέροιας ο αντιδήμαρχος και πρώην πρόεδρος της Ευξείνου Λέσχης, Αλέξανδρος Τσαχουρίδης. Στη συνέχεια ο αξιωματικός ε.α., συγραφέας και γεωστρατηγικός αναλυτής Σάββας Καλεντερίδης ανέπτυξε το θέμα «Παρελθούσες και μελλοντικές Γενοκτονίες - Ο ρόλος του πολιτικού συστήματος».


Το τρισάγιο που είχε προγραμματιστεί να τελεστεί πριν την έναρξη της ομιλίας, θα γίνει το πρωί της Κυριακής 22 Μαΐου 2022, στην πλατεία Καπετανίδη, στην καθιερωμένη εκδήλωση που πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας, παρουσία πολλών Συλλόγων της Ημαθίας. Ωστόσο, πριν ανέβει στο βήμα ο κ. Καλεντερίδης, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή από τους παρεβρισκομένους.

Δείτε φωτογραφίες:


















































6 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για την πρωτοβουλία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά υπάρχουν ελάχιστοι Πόντιοι στην Βέροια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι υπόλοιποι στις καφετέριες ήταν. Σίγουρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου κάνει αλγεινή εντύπωση που δεν είναι στην συγκέντρωση αυτή ο πρόεδρος του Ποντιακού συλλόγου ''ΜΑΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑ'', του οποίου το σπίτι απέχει 50 μέτρα από τον χώρο συγκέντρωσης.
    Βέβαια ο ίδιος έχει φροντίσει να παρευρεθεί σε άλλες άσχετες συγκεντρώσεις στον ίδιο χώρο σχετικά με το ΚΚΕ και τον ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σκεφτήκατε ότι υπαρχή τι ενδεχόμενο να μην θέλει να πάει ο κόσμος σε εκδηλώσεις που τις υπόλοιπες 364 μέρες , καλύτερα να μην το συζητήσουμε τι κάνουμε για να τις τιμήσουμε. Αυτά έτσι μήπως και σας λυθούν κάποιες απορίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. TON NONTA TON GIANOUSOPOULO,,TON EIDA META APO 32 XRONIA XARH STON BERIOTH,,,,TORA TON SAVVA TON KALENTERIDI ,AUTON TON PRODOTH KAI FILO TON TOURKON,,POU PAREDOSE TON OTSALAN PIOS TON FONAKSE DEN KSERO?? EINE LATHOS O PRAKTORA NA EMFANIZETE KAI NA KHNH TON ANALITH SE SYNKENTROSHS PONTION,,,NTROPH MONO NTROPH,,,PHGE TON PAREDOSE STO AERODRONIO,,KAI SAPIZH STHS FYLAKES O OTSALAN,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ