Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μεγάλο comeback η ΑΕ Αλεξάνδρειας

Η ιστορική ομάδα της Ημαθίας ανασυντάχθηκε μετά τις δυσκολίες και τους βραχνάδες του παρελθόντος και πέτυχε τον στόχο του πλάνου της σεζόν που μας πέρασε! Ο στόχος ήταν η άνοδος από τη Β' στην Α' κατηγορία του ερασιτεχνικού πρωταθλήματος της Ημαθίας ή EPS League όπως ο veriotis.gr συνηθίζει να την αποκαλεί. Τα αποτελέσματα δικαιώνουν την προσπάθεια που κατέβαλαν διοίκηση, τεχνικό team και ποδοσφαιριστές, ώστε να ξαναδούν στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού πρωταθλήματος την ομάδα με το πράσινο έμβλημα. 

Ένα έμβλημα, το οποίο ας μην ξεχνάμε πως πριν αρκετά χρόνια, πρωταγωνιστούσε στα εθνικά πρωταθλήματα της Επαγγελματικής τότε Γ' Εθνικής με ποδοσφαιριστές όπως ο μεγάλος Βασίλης Τσιάρτας, καθώς και στη Δ' εθνική.


Παρ' όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν όλες οι ομάδες του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου, η ΑΕ Αλεξάνδρειας κατάφερε να ξεχωρίσει και να αναρριχηθεί στην 1η θέση και την οποία καπάρωσε άνετα μέχρι το τέλος της περιόδου και των μπαράζ, υπό τις οδηγίες του προπονητή Αντώνη Παπατζίκου και των συνεργατών του. 

Με παθητικό που θυμίζει ομάδα του campionato περασμένων δεκαετιών όπως και κρίσιμα γκολ που διαμόρφωσαν το υπολογίσιμο ενεργητικό της ομάδας, η μαυροπράσινη πλέον φανέλα, θα αποτελέσει όπως όλα δείχνουν, μια υπολογίσιμη δύναμη στα σαλόνια της Α.

Μια Α κατηγορία που προβλέπεται ακόμη πιο συναρπαστική από τη φετινή που ήταν όπως και να έχει απίθανη και περιπετειώδης, καθως θα περικλείει ομάδες όπως Νίκη Αγκαθιάς, ΦΑΣ Νάουσα, Φίλιππος Μελίκης, Αγία Μαρίνα και φυσικά ΑΕ Αλεξάνδρειας. 

Και οι πάντα ανταγωνιστικές ομάδες του Μακροχωρίου και του Κοπανού. Φανταστείτε να υπήρχε κι ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων που η τελευταία απόφαση είναι να συνεχίσει η ομάδα στη Γ εθνική για 4η συνεχόμενη χρονιά πράγμα και το οποίο εύχομαι κι επίσης αν θα είναι κι ο Τριπόταμος, πράγμα το οποίο απεύχομαι, ευελπιστώντας όπως όλοι, να πετύχει την πολυπόθητη άνοδο. Premiership με τα όλα της!

Να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα της Αλεξάνδρειας και να ευχηθώ καλή δύναμη, υγεία κι επιτυχίες για την ερχόμενη σεζόν!

Ρεπορτάζ: Βασίλης Αλαμπορινός

1 σχόλιο:

  1. Βασίλη αλαμπορινε, δεν ανέβηκε μόνο η ΑΕ Αλεξάνδρειας. Δεν ξέρω αν παρακολουθείς Β ερασιτεχνική, αλλά ο άλλος πρωταθλητής είναι ο Απόλλων Αγίου Γεωργίου. Μην κοιτάς μόνο την μια πλευρά, τα συγχαρητήρια πρέπει να πάνε παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ