Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Στις κάλπες τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ - Ικανοποιητική συμμετοχή στα εκλογικά κέντρα της Ημαθίας

Εσωκομματικές εκλογές διεξάγονται σήμερα στον ΣΥΡΙΖΑ για την ανάδειξη της νέας Κεντρικής Επιτροπής και του προέδρου από τη βάση του κόμματος. Σημειώνεται πως η διάκριση μεταξύ νέων και παλιών μελών γίνεται διότι τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ καλούνται να ψηφίσουν σήμερα σε δύο διαφορετικές κάλπες. Από τη μία, για την Κεντρική Επιτροπή θα ψηφίσουν μόνο όσοι ήταν μέλη του κόμματος μέχρι τις 21 Μαρτίου, ενώ για τον πρόεδρο μπορούν να ψηφίσουν άτομα τα οποία εγγράφονται μέχρι και σήμερα στο εκάστοτε εκλογικό κέντρο.


Η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη από τις 8 το πρωί και σ' όλα τα εκλογικά κέντρα της Ημαθίας, υπάρχει ικανοποίηση από την προσέλευση του κόσμου. Όπως σημειώνουν οι επιτελείς του κόμματος υπάρχουν πολλές εγγραφές νέων μελών, κάτι που φέρνει αισιοδοξία για το μέλλον, μιας και οδεύουμε σε μια εκλογική χρονιά, τόσο σε αυτοδιοικητικό, όσο και σε εθνικό επίπεδο. Παρών στο εκλογικό κέντρο του Δημαρχείου Βέροιας είναι και ο Βουλευτής Άγγελος Τόλκας.


Η εκλογική διαδικασία επιδιώκεται να λειτουργήσει ως καταλύτης στο πολιτικό σκηνικό, αλλά και στο εσωκομματικό τοπίο της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ωθώντας τα πράγματα προς τα μπρος μετά από τρία χρόνια παραμονής του κόμματος στα έδρανα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Δείτε φωτογραφίες:















14 σχόλια:

  1. Η νότια Μακεδονία είναι Ελληνικη, συντροφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας τελειωσε αυτο το παραμυθι ... Βρες κατι αλλο...

      Διαγραφή
    2. Νομίζεις οτι τέλειωσε. Σας βολεύει να ξεχαστεί όπως τόσα άλλα. Αμ δε.Οι χοντράδες ιδιαίτερα, δεν ξεχνιούνται ξύπνιε της προόδου και της ξεραμένης αχλαδιάς.

      Διαγραφή
  2. Δύο υποψήφιοι στον Πλανήτη έχουν να αντιπαρατεθούν με τόσους πολλούς και ισχυρούς αντιπάλους. Ο Κίμ Γιονκ Ουν και ο Αλ6ς. Ψηφοδέλτια με 1 υποψήφιο σημαίνει Πλέρια Δημοκρατία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι γνωστοι 30 που πλεον μεινανε 25

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μαγάρισαν το δημαρχείο της Βέροιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 3 ke o koukos. Psofate gia giali re bagases. Iste nekroi ke den to gnorizete.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θέλω να πάω. Για Πρόεδρο ποιον μου προτείνετε εσεις; Εχω δυστοκία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανδρέα ζείς , εσύ μας οδηγείς !!!. Κάποτε το 80% από αυτούς ,ψήφιζαν ΠΑΣΟΚ ... Βέβαια ,δεν μπορεί να παραβλέψει κανείς ,ότι σήμερα αποτελούν τον κεντρικό πόλο της κεντροαριστεράς.Αλλά , να ξέρετε σύντροφοι , ο χρόνος θα ξεδιαλύνει τα πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στον (Ανώνυμος15 Μαΐου 2022 - 2:25 μ.μ.).
    Για εσάς τελείωσε, για όλους εμάς οχι ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ένας ένας παιδιά μην σπρωχνεσται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι Άχαστος ο Αλ6ς όταν έχει αντίπαλο τον εαυτό του!!!!
    Και με 3% πάλι Αλ6ς θάναι .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τι έγινε τελικά ρε παιδιά ;
    Βγήκε ο Αλέξης ή όχι ;
    Μας έχει φάει η αγωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Πολιτικός πολιτισμός της προόδου. Ελάτε να ψηφίσετε ποιον θέλετε για πρόεδρο με υποψήφιο μόνο έναν. Και προσπαθούν να μας πείσουν για τον τρόπο που θα προοδεύσουμε. Βουβονοκοίλη στο σβέρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ