Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

38 ηλεκτρικά ποδήλατα έρχονται στον δήμο Βέροιας

Χρηματοδότηση ύψους 316.634,76€ για την προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων εξασφάλισε ο Δήμος Βέροιας από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020», μέσω του Κέντρου Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ). Ηχρηματοδότηση εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης έργων που αφορούν στη Δράση: «Βιώσιμη Αστική Κινητικότητα, Μικροκινητικότητα (lastmiletransportation), Ολοκληρωμένη Διαχείριση Αστικών Μετακινήσεων» του Δήμου Βέροιας, στον Άξονα Προτεραιότητας 14 του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη», ΕΣΠΑ 2014-2020».

Πρόκειται για δημιουργία συστήματος 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων, που θα είναι διαθέσιμα σε σημεία της Βέροιας, και το οποίο θα διαθέτει κοινόχρηστες θέσεις κλειδώματος-φόρτισης με «Έξυπνη» Κλειδαριά (4G/GPS), ολοκληρωμένες εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών (web και mobile εφαρμογές iOS και Android) μέσω της οποίας θα είναι εφικτή η μίσθωση του ποδηλάτου από τους χρήστες και ολοκληρωμένη πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων μικροκινητικότητας.

Αντικείμενο της Πράξης είναι η ανάπτυξη και ενίσχυση ενός κοινόχρηστου δικτύου ηλεκτρικών και περιβαλλοντικά φιλικών οχημάτων, το οποίο σε συνέργεια με τις λοιπές παρεμβάσεις (εφαρμογές χρήσης και πληροφόρησης πολιτών για τις υπηρεσίες μικροκινητικότητας, έξυπνες κάρτες χρηστών, πλατφόρμα διαχείρισης υπηρεσιών και δεδομένων κ. ά) θα δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο και λειτουργικό σύνολο παρεχόμενων υπηρεσιών και μέσων που θα συνεισφέρουν αποτελεσματικά στη βελτίωση των μετακινήσεων και στην προώθηση της βιώσιμης κινητικότητας.

14 σχόλια:

  1. Ποδήλατα.? ΟΚ. Ποδηλατόδρομοι??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 316634,76÷38=8332Euro ακομα και με πεντε(5) θεσεις παρκινκ ανα
    ποδηλατο ειναι πολλα τα λεφτα ΑΡΗ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πηγαν τοσο καλα τα πρωτα ποδηλατα που εβαλε ο δημος που ειπαν οι ανθρωποι να βαλουν και τα ηλεκτρικα...κριμα καμια ελπιδα για τον τοπο μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. "Χρηματοδότηση ύψους 316.634,76€ για την προμήθεια 38 ηλεκτρικών ποδηλάτων εξασφάλισε ο Δήμος Βέροιας," - δηλαδή το ένα 8.332,50 ευρώ ? Ας μας απαντήσει κάποιος , τόσο κάνει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 316.000 για ποδηλατα και υποδομές σε μια ανηφορικη πόλη που δεν συγκαταλέγεται στις "ποδηλατικες" Πόλεις της χώρας μας. Κλειστε βρε καμια τρυπα στους δρόμους φτιάξτε φωτισμό πεζοδρομια και διαβάσεις. Βέροια δεν είναι μόνο Εληας Μητροπόλεως Βενιζέλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ακριβώς αυτό
      Κάτω από την ανοίξεως ,αν δε χαθεί στη σκόνη τη ποδηλατο, σίγουρα θα χαθεί μέσα σε καμία λακούβα
      ,

      Διαγραφή
  6. παλι χαθηκε το μετρο με ανουσια και αναποτελεσματικα εργα . ΑΠΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ολες τις σοβαρες ευρωπαικες πολεις ,πρωτα αγοραζουν ηλεκτρικα ποδηλατα και μετα κανουν ποδηλατοδρομους.Ευρωπη γιναμε επιτελους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή από δω και πέρα οι ΓΙΟΥΦΤΟΙ και οι ΛΑΘΡΟ θα κινούνται με ηλεκτρικά ποδήλατα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τριακόσια χιλιάρικα για ποδήλατα. Σχεδόν δέκα χιλιάδες ευρώ ανά ποδήλατο. Σε επόμενη δράση του δήμου μας περιμένουμε πατίνια των πέντε χιλιάδων έκαστο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντί ως δήμος να κοιτάξει να φτιάξει τους δρόμους, και με την δημοτική αστυνομία να τους εποπτεύει που καθημερινά γίνεται χαμός, μας χρεώνει με αχρείαστα ποδήλατα, που σε λίγο θα τα κλέψουν οι γιουφταράδες και οι λαθρομετανάστες και θα κάνουν δωρεάν βόλτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ο κάθε άσχετος να κάνει το κομμάτι του εδώ μέσα. Μιλάμε για ηλεκτρικά ποδήλατα. Πρώτου πετάξετε την κοτσάνα σας μπείτε στον κόπο να γκουγκλαρετε τι είναι και πόσο κοστίζει ένα ηλ.ποδήλατο. .... . Ο κάθε ημιμαθής να πει ότι του κατέβει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 8.000€ κανουν τα ηλεκτρικά ποδήλατα που ειναι για επαγγελματίες. Αγωνιστικού τιπου με δισκόφρενα, κ.α.π. τα απλά πιυ έχουν σε ολες της Ευρωπαικές χώρες κανουν γυρω στα 2.000 € - 3.000 €. Εδώ μιλάμε για υπερτιμολόγηση. Ούτε δρόμους δεν έχουμε για ποδήλατα και ξαφνικά βλέπεις ότι αγοράζουν ποδήλατα σε τιμή αγωνιστικού. 🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ