Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Υπέροχες γευστικές κρεατο-προτάσεις από το «Ειλικρίνεια»

Γεμιστά λαχανικά, ροξάκια σφολιάτα με κιμά, μπριζόλες μοσχαρίσιες ξηράς ωρίμανσης, παϊδάκια προβατίνα κτλ
Αναρωτιέστε τι να μαγειρέψετε το Σαββατοκύριακο που έρχεται, κάτι διαφορετικό, ιδιαίτερο για να απολαύσετε είτε στο οικογενειακό τραπέζι είτε σε ένα κάλεσμα της παρέας; Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» έχει πάντα τις καλύτερες λύσεις, είτε για τα επίσημα είτε για τα καθημερινά τραπέζια. Και φυσικά, σας λύνει τα χέρια, καθώς χρόνια τώρα, ετοιμάζει καθημερινά μεγάλη ποικιλία κρεατοσκευασμάτων με κορυφαίας ποιότητας κρέατα και διαλεχτά υλικά. Για αυτό το Σαββατοκύριακο μάς προτείνει μαμαδοφαγητά αλλά και μερακλίδικα!

Κολοκυθάκια γεμιστά, ντομάτες και πιπεριές σπιτικές γεμιστές, ροξάκια σφολιάτα με κιμά μοσχάρι ή κιμά κοτόπουλο, μπριζόλες μοσχαρίσιες ξηράς ωρίμανσης, παϊδάκια προβατίνα πολυτελείας και άλλα.

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε τα αγαπημένα σας κρεατοσκευάσματα για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.


Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ
Παραγγελίες και μέσω BOX εδώ











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ