Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Επιτυχίες του Ομίλου Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας

Συνέχεια στις επιτυχίες έδωσαν οι αθλητές και αθλήτριες του ομίλου στο τουρνουά Ε3 που διεξήχθη στο περασμένο Σαββατοκύριακο στο Λιτόχωρο. Στην κατηγορία Κ12 αγωνίστηκε η ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΤΑΝΙΑ η οποία έφθασε στο τελικό κατακτώντας την 1η θέση. Στην κατηγορία Α12 αγωνίστηκαν οι ΕΚΜΕΚΤΣΟΓΛΟΥ ΚΩΣΤΗΣ ο οποίος έφθασε στην ημιτελικό κατακτώντας την 3η θέση, ο ΤΣΑΜΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ επανήλθε στις καλές εμφανίσεις μπαίνοντας σους 8 και με λίγο περισσότερο προσοχή στους 4 καθώς έχασε στο σούπερ ΤΑΙ ΜΠΡΕΙΚ.

Επίσης αγωνίστηκαν, αφήνοντας πολύ καλές εντυπώσεις, οι αθλητές ΣΙΜΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ, ΔΑΜΤΣΙΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ, ΚΟΥΜΠΟΥΛΙΔΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ.

Την Κυριακή 8 Μαΐου επίσης αγωνίστηκαν και μικροί αθλητές του ομίλου στο Προπαιδικο τουρνουά που διοργάνωσε ο Όμιλος Αντισφαίρισης ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Βέροιας στο Δακ Μακροχωριου. Όλοι οι αθλητές και αθλήτριες της Ακαδημίας του ομίλου έδωσαν το καλύτερο τους εαυτό αφήνοντας πλήρως ικανοποιημένους τους προπονητές ΚΟΥΚΟΥΛΟΜΑΤΗ ΣΤΑΥΡΟ και ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΚΟΡΙΝΑ.

Ο Πρόεδρος του Ομίλου ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ συγχαίρει όλα τα παιδιά για τις προσπάθειες και τις επιτυχίες τους και ευχαριστεί τους γονείς για την εμπιστοσύνη και την στήριξη τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ