Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εγκαινιάστηκε το νέο κατάστημα Εκκλησιαστικών Ειδών «Καραγιάννης Δανιήλ και Παγούρα Ειρήνη»

Καλές δουλειές!

Το νέο κατάστημα Εκκλησιαστικών Ειδών «Καραγιάννης Δανιήλ και Παγούρα Ειρήνη» εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 11 Μαΐου 2022 στην οδό Πιερίων 149. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες και πελάτες της επιχείρησης, μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Βέροιας Κώστας Βοργιαζίδης, δημοτικοί σύμβουλοι και πρόεδροι τοπικών κοινοτήτων, ενώ τον Αγιασμό των εγκαινίων τέλεσε ο πατήρ Παρθένιος Καλυβιανάκης, Ηγούμενος της Ιεράς Μονής Τιμίου Προδρόμου Ατάλης Ρεθύμνου Κρήτης.


Μετά τον Αγιασμό, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν το νέο κατάστημα, να ευχηθούν στους ιδιοκτήτες καλές δουλειές για το νέο τους εγχείρημα, καθώς και να απολαύσουν γλυκά και αλμυρά εδέσματα από τον πλούσιο μπουφέ, που επιμελήθηκε η Φιλιώ Παγούρα.


Η επιχείρηση εκκλησιαστικών ειδών δραστηριοποιείται στο χώρο από το 1995, με κατάστημα στο Ιερό Προσκύνημα της Παναγιάς Σουμελά.
Στην Βέροια το κατάστημα Εκκλησιαστικών Ειδών «Καραγιάννης Δανιήλ και Παγούρα Ειρήνη» λειτουργεί από το 2008 με χονδρική και λιανική πώληση, με το πελατολόγιο να αποτελείται κυρίως από Ιερές Μονές και Προσκυνήματα στην Ελλάδα και το εξωτερικό.


Στο νέο κατάστημα στην οδό Πιερίων 149 μπορείτε να βρείτε εικόνες σύμφωνα με την εκκλησιαστική παράδοση και τεχνοτροπία 
και λοιπά προϊόντα που κατασκευάζονται στο εργαστήριο της επιχείρησης, καθώς και κομποσχοίνια, φυλαχτά, καντήλια, θυμιάματα, καρβουνάκια, φυτιλάκια κ.α.

Ο κ. Δανιήλ Καραγιάννης και η κα Ειρήνη Παγούρα θα είναι στη διάθεσή σας να σας εξυπηρετήσουν.

Η ομάδα του veriotis.gr σας εύχονται ολόψυχα καλές δουλειές!

Δείτε φωτογραφίες:

































































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ