Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πω-Πω, λαός η Βεροιάρα!

Την θερμή υποστήριξη εκατοντάδων φιλάθλων της είχε η Βέροια κόντρα στον Λεβαδειακό. Συμπολίτες μας από ολόκληρη την Ημαθία, διέσχισαν πάνω από 800 χιλιόμετρα (πάνε-έλα), με προορισμό την Λιβαδειά, προκειμένου να στηρίξουν την «Βασίλισσα του Βορρά» στο δύσκολο αγώνα που έδινε για την άνοδο στην Super League. Φορώντας διακριτικά της ομάδας και με συνθήματα προσπάθησαν καθ' όλη την διάρκεια του ματς, να εμψυχώσουν τους ποδοσφαιριστές. 

Τι κι αν προκλήθηκαν πολλές φορές από τους αντίπαλους οπαδούς, έδειξαν επίπεδο και αυτοσυγκράτηση. Μπορεί το τελικό αποτέλεσμα και η ήττα με 1-0 να σκόρπισε απογοήτευση, ωστόσο η αγανάκτηση από τα επεισόδια ήταν πολύ μεγάλη. 

Η Βέροια τα τελευταία λεπτά υποχρεώθηκε να παίξει με 10 παίκτες, επειδή κάποιος ανεγκέφαλος φίλαθλος του Λεβαδειακού «μπούκαρε» στον αγωνιστικό χώρο και γρονθοκόπησε τον Πεταυράκη, με αποτέλεσμα να αποχωρήσει με φορείο.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ