Quantcast

http://picasion.com/

Στη Νάουσα τον Ιούλιο το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων

Με τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων (ΠΟΠΣ) Βλάχων, Μιχάλη Μαγειρία και τον Αντιπρόεδρο Γεώργιο Δαρδακούλη συναντήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης (19.05.2022) ο Δήμαρχος Νάουσας Νικόλας Καρανικόλας. Στη συνάντηση παραβρέθηκαν, επίσης, η Αρχοντούλα Τζιμουλίκου, Πρόεδρος του Λαογραφικού Συλλόγου Βλάχων Νάουσας που είναι και ειδική γραμματέας της ΠΟΠΣ Βλάχων, καθώς και μέλη του Δ.Σ. Συλλόγου.

Κατά τη συνάντηση, ο Δήμαρχος Νάουσας τόνισε ότι είναι ιδιαίτερη τιμή και χαρά η απόφαση από πλευράς της Ομοσπονδίας να διοργανώσει το 36ο Πανελλήνιο Αντάμωμα Βλάχων στη Νάουσα - το οποίο θα είναι αφιερωμένο στην επέτειο των 200 ετών από το Ολοκαύτωμα της πόλης και θα πραγματοποιηθεί στις 8, 9 και 10 Ιουλίου 2022, επισημαίνοντας παράλληλα την αμέριστη στήριξη της δημοτικής αρχής στο σημαντικό αυτό γεγονός και τη διοργάνωσή του.

Στη συνάντηση συζητήθηκαν επίσης ζητήματα περαιτέρω συνεργειών και από κοινού μελλοντικών δράσεων μεταξύ του Δήμου Νάουσας και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Βλάχων.

4 σχόλια:

  1. Χριστέ και Παναγία άλλο κακό να μην μας βρει στην Νάουσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αντιλαμβανομαι οτι ζοριζεσαι πολυ διοτι απο τον πρωτο προθυπουργο της ανεξαρτητης Ελλαδος ΙΩΑΝΝΗ ΚΩΛΛΕΤΗ μεχρι τους μεγαλυτερους δωρητες στην Ελλαδα [Σινας Ζαππας Τοσιτσας Αβερωφ αφοι Κυσιου ειναι βλαχοι.

      Διαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΒΓΗΚΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΟ ΚΑΤΑΡΕΣ ΦΕΡΝΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μου φαίνεται φίλε, ως Ναουσαίος, ότι είσαι ρατσιστής , αποδέχεσαι τους γύφτους της περιοχής Αγ. Γεωργίου και όχι τους βλάχους , κρίμα .... λυπάμαι !

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ