Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Εθελοντές αιμοδότες και δότες μυελού των οστών έγιναν οι Αστυνομικοί της Ημαθίας

Εθελοντική αιμοδοσία διοργανώθηκε την Δευτέρα 16 Μαΐου 2022 στις Αστυνομικές Διευθύνσεις της Κεντρικής Μακεδονίας. Συγκεκριμένα, η Ένωση Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Κεντρικής Μακεδονίας συνδιοργάνωσε με την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Ημαθίας, Κιλκίς, Πέλλας, Πιερίας, Σερρών και Χαλκιδικής, εθελοντική αιμοδοσία ταυτόχρονα, από τις 09:00 το πρωί έως τις 13:00 το μεσημέρι στις κατά τόπους Αστυνομικές Διευθύνσεις ή στα Τμήματα Αιμοδοσίας των Νοσοκομείων. Στην Ημαθία, η εθελοντική αιμοδοσία πραγματοποιήθηκε στο Αστυνομικό Μέγαρο στη Βέροια, με την πολύτιμη συνδρομή του Τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Βέροιας. Παράλληλα με την αιμοδοσία, έγινε ενημέρωση και εγραφές νέων μελών στην ομάδα των «Εθελοντών Δοτών Μυελού των οστών Ημαθίας».


Όπως ανέφερε και ο ιδρυτής της Ομάδας και Αστυνομικός της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. Βέροιας Αντώνης Ιατρόπουλος (που δημοσίευσε και τις φωτογραφίες στη σελίδα της Ομάδας στο facebook), «Η προσπάθεια είχε πλήρη επιτυχία καθώς η προσέλευση των αιμοδοτών ήταν πολύ μεγάλη. Το αποτέλεσμά της ήταν να συγκεντρωθεί το ανεκτίμητης αξίας δώρο για τους ασθενείς, που μόνο ο άνθρωπος μπορεί να δωρίσει. Το Αίμα. Συγχαρητήρια και στο Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. ΒΕΡΟΙΑΣ που για ακόμη μια φορά ήταν δίπλα μας, όπως σε κάθε μας προσπάθεια».














1 σχόλιο:

  1. ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΚΤΟΣ ΠΟΥ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΕΡΓΟ.ΠΟΛΛΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ