Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

H συγγραφέας Ελένη Γεωργούση στο Κ.Δ.Η.Φ. Αλεξάνδρειας

Την Μεγάλη Εβδομάδα η συγγραφέας Ελένη Γεωργούση επισκέφθηκε το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης» στην Αλεξάνδρεια Ημαθίας. Η συγγραφέας  παρουσίασε το τελευταίο συγγραφικό της έργο, το βιβλίο «Ένας ανεκτίμητος θησαυρός» και χάρισε στην βιβλιοθήκη 5 αντίτυπα. Ένα μυθιστόρημα που αγγίζει τις χαμένες αξίες των ανθρώπων, τους πειρασμούς και τον πιο ιερό δεσμό, αυτόν της οικογένειας. Ένα μικρό ταξίδι σε μία άλλη εποχή, που θα θέλαμε να ζήσουμε και οι ίδιοι, ή καταστάσεις που δε θα θέλαμε να βιώσουμε ποτέ...

Ο Φιλανθρωπικός μη Κερδοσκοπικός Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ΑμεΑ Νομού Ημαθίας, το Μικτό Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας, Απασχόλησης και Κατάρτισης ΑμεΑ «Τα παιδιά της Άνοιξης», οι ωφελούμενοι και το προσωπικό, την ευχαριστούν θερμά για την προσφορά της.

Υ.Γ. Το βιβλίο "Ένας ανεκτίμητος θησαυρός" της συγγραφέως Ελενης Γεωργουσης μπορείτε να το προμηθευτείτε από όλα τα βιβλιοπωλεία της Ελλάδας, καθώς επίσης και από το ηλεκτρονικό κατάστημα των εκδόσεων Ελκυστής.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ