Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Yes I Do Catwalk: H Eύη Ιωαννίδου φόρεσε νυφικό και εντυπωσίασε!

To Yes I Do Catwalk επέστρεψε έπειτα από δυο χρόνια απουσίας λόγω κορωνοϊού. Η διοργάνωση του show έγινε για πρώτη φορά σε εξωτερικό χώρο, έναν χώρο πλημμυρισμένο από λουλούδια σηματοδοτώντας έτσι την αναγέννηση του χρώματος και αλλάζοντας τα δεδομένα στο wedding industry. Το bridal show που πλέον έχει γίνει θεσμός είχε τα πάντα, χλιδή, πολυτέλεια, φαντασμαγορικά acts on stage, μουσική και μετέφεραν στους θεατές του Yes I Do Catwalk σε ένα γαμήλιο πάρτι που θα ζήλευε κάθε ζευγάρι και όχι μόνο.

Κορυφαίοι σχεδιαστές και διεθνείς οίκοι νυφικών ένωσαν τις δυνάμεις τους ενώ μια πληθώρα καταξιωμένων Ελλήνων celebrities που περπάτησαν στη σκηνή.

Αναμφισβήτητα πρόκειται για την πιο ρομαντική και παραμυθένια εκδήλωση της χρονιάς. Κάποιες από τις γυναίκες που εμφανίστηκαν στη σκηνή φορώντας εντυπωσιακές λευκές δημιουργίες έχουν ήδη βιώσει την εμπειρία του γάμου και άρα έχουν φορέσει το νυφικό της επιλογής τους, ενώ για κάποιες άλλες ήταν η πρώτη τους φορά. Το σίγουρο είναι πώς όλες τους ήταν υπέροχες και εντυπωσίασαν επί σκηνής, κερδίζοντας το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Αξίζει να σημειωθεί πως φέτος, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, το show ήταν αφιερωμένο στα παιδιά του Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος. Κατά την προσέλευση στο show, το κοινό μπόρεσε να συμβάλλει στο να γίνουν περισσότερες ευχές παιδιών πραγματικότητα.

Ανάμεσα στα πρόσωπα που περπάτησαν στο Yes I Do Catwalk ήταν και η Βεροιώτισσα Εύη Ιωαννίδου. Η καλλονή από την Ημαθία, με το αψεγάδιαστο σώμα και το γοητευτικό βλέμμα, εμφανίστηκε μ' ένα υπέροχο νυφικό και δίκαια απέσπασε το θερμό χειροκρότημα όλων των παρευρισκομένων. 

2 σχόλια:

  1. Το ότι είναι εντυπωσιακή το γνωρίζουμε. Το νυφικό δε βλέπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα το φορέσει από πάνω από το κομπινεζόν....

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ