Quantcast

http://picasion.com/

Φορτωμένες οι Κυριακάτικες σούβλες του Κρομμύδα - Τηλ. για πακέτο 2331091173

Ωράριο 11:00 - 17:00 
Κυριακή σήμερα και η ψησταριά του Κρομμύδα μας περιμένει στην οδό Πιερίων 182, δίπλα από τον Σκλαβενίτη, για σούβλες με μερακλίδικα και χειροποίητα κρεατικά και ψητά της ώρας, όλα και σε πακέτο με ένα τηλέφωνο στο 2331091173. Κοκορέτσι, κεμπάπ χοιρινό και κοτόπουλο, πανσέτα χοιρινή, κότσι χοιρινό και κότα. Και κάθε Σαββατοκύριακο μπαίνουν στη σούβλα τα αρνιά και τα κατσίκια και έρχονται στο πιάτο μας τρυφερά, ζουμερά, με τραγανή πετσούλα! Και αν η παρέα θέλει και τα απλά, τα κλασικά της ώρας; Ο Κρομμύδας έχει και από αυτά! Μπιφτέκι, πανσέτα, λουκάνικο και σουβλάκι χοιρινό και κότας. Και φυσικά και όλα τα απαραίτητα συνοδευτικά, τζατζικάκι και αλοιφές, τηγανιτές πατατούλες και φρέσκες σαλάτες.

Με ένα τηλέφωνο στο 2331091173 μπορείς να τα πάρεις όλα πακέτο αλλά μπορείς να τα απολαύσεις και στα τραπεζάκια του Κρομμύδα στο μπαλκονάκι του, επί της Πιερίων.

Ψησταριά Κρομμύδας
Πιερίων 182, Βέροια (δίπλα από τον Σκλαβενίτη)
τηλ. 2331091173
facebook ΕΔΩ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ