Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο αξιότιμος κύριος Νταμπίζας

Έχει παίξει στις κορυφαίες ομάδες του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Έχει αγωνιστεί στην Premier League με τις φανέλες της Newcaslte και της Λέστερ. Ποιος άλλωστε μπορεί να λησμονήσει την θεϊκή ντρίμπλα που του έκανε ο  Μπέργκαμπ. Έχει ντυθεί στα γαλανόλευκα και συμμετείχε με την Εθνική Ελλάδος στο έπος του 2004, όταν κατέκτησε το Euro. Κι όμως, όποιος σταθεί δίπλα του και τον ρωτήσει ποια είναι η ομάδα της καρδιάς του και ποια θεωρεί οικογένειά του, θα του απαντήσει: Πόντιοι Βέροιας! 

Ο λόγος φυσικά για το αξιότιμο κύριο Νίκο Νταμπίζα, που η δόξα και το χρήμα, όχι μόνο δεν τον άλλαξε, αλλά τον έκανε και καλύτερο άνθρωπο! Ο πρώην αμυντικός του Ολυμπιακού. διέσχισε 1.000 χλμ πάνε-έλα από την Αθήνα, μόνο και μόνο για να βρεθεί στο φιλικό παιχνίδι μεταξύ της ΑΕΠ και της Βέροιας για την επέτειο της Γενοκτονίας των Ποντίων. 

Άψογος χαρακτήρας, σεμνός και χαμογελαστός συμμετείχε με χαρά στο ματς και διακρίθηκε κιόλας. Βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Ακόμη και σήμερα που διανύει το 49 έτος της ηλικίας του, άνετα θα μπορούσε να αγωνιστεί σε χαμηλότερες κατηγορίες. 

Ήταν ιδιαίτερα κοινωνικός με όλους, βγήκε αναμνηστικές φωτογραφίες με φίλους, ενώ μετά το παιχνίδι πήγε με τους πρώην συμπαίκτες του στο κέντρο της Βέροιας για μια μπύρα!



5 σχόλια:

  1. Βεροιωτη μια ερωτηση να σε κανω.πηρε το αυτι μου οτι ο βαλδηρ ηταν τελικο ειναι αληθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι υπόλοιποι πολυδιαφημισμενοι που εκαναν καριερες στην Αθηνα αλλα ξεκινησαν απο τους Ποντιους που ηταν; Ξεχασαν οτι οφειλουν σε αυτην την ομαδα τα παντα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΑΜΠΙΖΑ ΠΑΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΑΙ ΟΔΗΓΗΣΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙ ΣΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ. ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΜΠΟΡΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόντιοι: Η μοναδική ομάδα στον πλανήτη που οι παλαίμαχοι είναι καλυτεροι από την τωρινή ομάδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γειά σου Δημήτρη με τον θρύλο (legenda) , λυπάμαι !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ