Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τιμήθηκε στη Βέροια η 103η επέτειος της Ποντιακής Γενοκτονίας

Την 103η επέτειο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου, τίμησε το πρωί της 2ας Μαΐου 2022 στη Βέροια η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας. Το πρωί τελέστηκε μνημόσυνο στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής και ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων στην πλατεία Νίκου Καπετανίδη, στο μνημείο του πόντιου Ακρίτα. Στεφάνι κατέθεσε εκπρόσωπος της Ελληνικής Λύσης, ο αντιδήμαρχος Αλέξανδρος Τσαχουρίδης ως εκπρόσωπος του δήμου Βέροιας και η Εύξεινος Λέσχη Βέροιας που την εκπροσώπησαν δύο μικροί χορευτές. Ακολούθησε η ομιλία του προέδρου της Ευξείνου Λέσχης Βέροιας Νίκου Τομπουλίδη, ενός λεπτού σιγή, ενώ στο τέλος οι παρεβρισκόμενοι έψαλαν τον Εθνικό Ύμνο.

Δείτε φωτογραφίες:






































1 σχόλιο:

  1. 4 και ο κούκος.
    Στη Βεροια έγιναν 3 ταυτόχρονες εκδηλώσεις για τη Γενοκτονία μια στην Παναγία Σουμελά δεύτερη στη Βέροια και τρίτη στη Ν. Νικομήδεια.
    Λυπάμαι αλλά δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Και μετά περίμενετε να μας πάρουν στα σοβαρά και να αναγνωρίσουν παγκόσμια τη Γενοκτονία.
    Επουγαλεύτα (βαρέθηκα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ