Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δυναμική παρουσία της Ημαθίας στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ

Δυναμική και αισθητή ήταν η παρουσία της Ημαθίας, στο συνέδριο του ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ, που ξεκίνησε την Παρασκευή 20 Μαΐου και ολοκληρώνεται σήμερα Κυριακή 21 Μαΐου. Τα στελέχη του Σοσιαλιστικού Κινήματος παρακολούθησαν τις εργασίες του συνεδρίου, ενώ βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις με τους συνέδρους, από άλλες περιοχές της χώρας. Σημαντικές επαφές είχαν και με τωρινούς Βουλευτές, αλλά και πρώην υπουργούς, ενώ παρακαλούθησαν με προσοχή την ομιλία του προέδρου Νίκου Ανδρουλάκη, τον οποίο και χειροκρότησαν θερμά. 

Στην παραπάνω φωτογραφία είναι ο Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο Θανάσης Δέλλας και ο Κώστας Αποστολίδης, ενώ στην άλλη εικόνα, διακρίνεται ο Νίκος Μπρουσκέλης μαζί με άλλα γνωστά στελέχη της Αλεξάνδρειας.


16 σχόλια:

  1. Από αυτό που βλέπω, αυτά τα νέα πρόσωπα θα είναι χειρότερα των παλαιών ! Καβάλησαν από τώρα το καλάμι , ούτε μια καλημέρα δεν λένε . Έρχονται εκλογές θα φάνε μαύρο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βλέπω ότι ο Μιχαλάκης ο Χασιώτης είναι εκτός κάδρου από τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ.Το τελευταίο χρονικό διάστημα τον έχουν εξαφανίσει.Εκανε και δημοσκοπήσεις στην Ημαθία το ΠΑΣΟΚ και είδαν ότι δεν τραβάει ο Πορφυρογέννητος
    Κρίμα για τους αγώνες που έκανε ο Μπαμπάς να τον σπρώξει για υποψήφιο βουλευτή ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σίγουρα ο Χασιώτης δεν τραβάει στην τοπική κοινωνία,αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι που ακούγονται δεν μπορείς να πεις ότι θα κάνουν καμία διαφορά.

      Διαγραφή
    2. Αυτός κάηκε νωρίς.
      Τον (έκαψε) ο Πατήρ και ο γραμματέας. Εδώ που τα λέμε όμως ήταν κάπως βιαστικές οι φιλοδοξίες τους. Ακόμα δεν έχει παρουσιάσει τίποτα στα κοινά και αυτοί με τον γραμματέα και κάποια άλλα ιστορικά στελέχη, τον ήθελαν βολευτή τους.
      Ο κόσμος όμως πλήρωσε βαριά τέτοια (κόλπα) τα προηγούμενα χρόνια και δεν θέλει να ξανά πληρώσει.
      Για το δικό του καλό, καλά θα κάνει να προσφέρει πρώτα στην τοπική κοινωνία και μετά να έχει λογικές απαιτήσεις.
      Και κάτι τελευταίο, καλό θα είναι όλα τα νέα παιδιά να ακούν λιγότερο τους μεγάλους για θέματα πολιτικής, για τον απλό λόγο ότι οι μεγάλοι τα έκαναν (σκ..ά). Εκ του αποτελέσματος. Ας κοιτάξουν λοιπόν να χαράξουν δική τους πορεία.

      Διαγραφή
    3. Ναι. Αλλα οπως θα ξέρεις, ο γραμματέας, εχει ήσυχη την συνείδησή του. Όλοι ήσυχη την εχουν. Όλοι τους, ηταν στρατιώτες, λένε. Αγωνιστές του σοσιαλισμού. Λένε. Δεν πήραν και δεν ζήτησαν τίποτε . Λένε. Μόνο πρόσφεραν.

      Διαγραφή
  3. Πασοκτσηδες απο Lidl

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν ισχύουν αυτά τα ονόματα που ακούγονται για το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στην Ημαθία,τότε κλαφτα Χαράλαμπε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανδρουλάκη ο ΑΝΔΡΕΑΣ με το ορθόδοξο είχε δώσει στις οργανωσεις το δικαίωμα επιλογής των υποψηφίων βουλευτών , ΗΡΘΕ η ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για να βάλουν τα στελέχη τα παιδιά τους ;
      Έφυγα την ίδια μέρα από το ΠΑΣΟΚ.
      Να γίνει στην Ιστοσελίδα του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ ένας σύνδεσμος στον οποίο να καταθέτει όποιος θέλει υποψηφιότητα με ατομική φωτογραφία και να καταθέτει βιογραφικό με σπουδές, γνώσεις, εργασιακή εμπειρία, κοινωνική προσφορά, συστατικές επιστολές (για να έχουν ευθύνη και όσοι τον προτείνουν) κλπ προσόντα, έτσι ώστε να φαίνονται όλα, αξιοκρατικά και να έχει το κόμμα και οι πολίτες μια πιο ξεκάθαρη άποψη για τον καθένα. Καθαρές διαδικασίες.

      Διαγραφή
  6. Επιλογή υποψηφίων βουλευτών από τις οργανώσεις ,όπως κάποτε επί ΑΝΔΡΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Eγώ πιστεύω ότι ο φούφουτος έχει πιο πολλές ελπίδες να εκλεγεί βουλευτής απο τους συγκεκριμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσύ καλά θα κάνεις να συναναστρέφεσαι λιγότερο με τον (φούφουτο) διότι σε πειράζει. Θα σε καταστρέψει δεν το βλέπεις;

      Διαγραφή
  8. Ευχαριστούμε, δεν θα πάρουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Τάκης δίχως φωτογραφίες εκλέκτηκε , τα σιγανά ποτάμια να φοβάσθε .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ