Quantcast

http://picasion.com/

Δώσε λάμψη στην επιδερμίδα σου στο ιατρείο της Αλίνας Κουπίδου

Η Διοξειδιοθεραπεία είναι μία δημοφιλής θεραπεία που παρέχεται στο Ιατρείο Αισθητικής Ιατρικής της Αλίνας Κουπίδου. Η μοναδικότητα της στηρίζεται στο γεγονός ότι δρα από μέσα προς τα έξω, χάρη σε μία απόλυτα φυσιολογική διαδικασία του οργανισμού, την παραγωγή οξυγόνου για την αποβολή του διοξειδίου του άνθρακα. Στοχεύει στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης του δέρματος, των ρυτίδων, της κυτταρίτιδας, της τοπικής συσσώρευσης λίπους και των ραγάδων. Ακόμα, η δράση της είναι εξαιρετική στην αντιμετώπιση του πόνου.

✔️ Γιατί να επιλέξετε τη διοξειδιοθεραπεία;
Επειδή είναι ασφαλής και ανώδυνη μέθοδος χωρίς χρόνο αποθεραπείας. Ακόμα, η μη ενέσιμη έγχυση καθαρού οξυγόνου στον οργανισμό υπό πίεση, έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της οξυγόνωσης στο δέρμα και τη βελτίωση των χαρακτηριστικών του. Το δέρμα ανακτά τη νεανική του όψη, λάμψη και σφριγηλότητα ενώ επιβραδύνονται και οι διαδικασίες γήρανσης

✔️ Περιοχές που εφαρμόζεται:

Στο σώμα: Για ραγάδες στην κοιλιά, στα πόδια ή τη μέση. Επίσης, για τοπικό πάχος, ψωμάκια και κυτταρίτιδα στα σημεία που εμφανίζονται μπράτσα, γλουτοί, μηροί.



Στο πρόσωπο: Στην περιοχή κάτω από τα μάτια για μαύρους κύκλους ή οιδήματα, στο διπλοσάγονο και για τη σύσφιξη του περιγράμματος. Ειδικά κατά την εφαρμογή για την αντιμετώπιση των μαύρων κύκλων, επιτυγχάνεται αύξηση της οξυγόνωσης της περιοχής γύρω από τα μάτια, λειαίνοντας τα σημεία που επιθυμούμε.


Αλίνα Κουπίδου
Ιατρος Αναισθησιολογος
MSc Αισθητικής Ιατρικής & Αισθητικής Θεραπείας
Universita' degli Studi di Camerino, Italy
Email: info@alinakoupidou.gr
Μεγ. Αλεξάνδρου 27, Βέροια
Καλέστε μας στο 23311 25000

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ