Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Από τις πασαρέλες, στη λάμψη του κοσμήματος

Συγκαταλέγεται στα κορυφαία μοντέλα παγκοσμίως
Η Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα, που εδώ και καιρό ζει μόνιμα στο Ντουμπάι, θα δημιουργήσει τη δική της συλλογή κοσμημάτων, αφού έδωσε τα χέρια με γνωστό οίκο κοσμημάτων που εδρεύει στο Μόντε Κάρλο! Το κορίτσι «φωτιά» από τη Βέροια, με τους σχεδόν 1.500.000 ακολούθους στο Instagram, αφού έβαλε το επαγγελματικό του στίγμα σε Αμπού Ντάμπι, Κατάρ, Ιταλία, Λονδίνο, Τουρκία αλλά και Λος Αντζελες μέσα από τις συνεργασίες της με μεγάλους οίκους μόδας, είναι έτοιμο να λάμψει και στον χώρο του κοσμήματος!




11 σχόλια:

  1. Δεν μου αρέσει καθόλου.Σαν ψεύτικη είναι,από τις πλαστικές
    Προτιμώ ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας,που δεν είναι καλλονή,αλλά είναι φυσική με τις ατέλειες της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατι ρε παιδια;; Για barbie μια χαρα ειναι!!!
    Αντε θυμα αντε ψωνιο,
    Άντε σύμβολο αιώνιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σχολιάζουμε αρνητικά και πολλοί νομίζουν πως ζηλεύουμε.....ενώ στην πραγματικότητα σχολιάζουμε αυτό που βλέπουμε.....μπορεί κάποιος να είναι αντικειμενικός και να μην σχολιάσει αυτή την άθλια και ψεύτικη εικόνα που εμφανίζουν οι φωτογραφίες αυτές ???.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα χείλη ειναι φωτιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν αποτυχημένο κέρινο ομοίωμα είναι. Όμορφος(σωστή μορφή) θεωρείται ο αρμονικός,ο ισορροπημένος. Μεγάλα χείλη, πολλές έντονες γωνίες, μικρή μύτη, τεράστια φρύδια όπως αυτή η κοπέλα σημαίνει ασχήμια (χωρίς σχήμα, μεγάλες ανισότητες μεταξύ των χαρακτηριστικών) άρα ενάντια στην αρμονία που η ίδια η φύση δημιουργεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το θέαμα είναι τρομακτικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Α ρε κακόμοιρο κορίτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. και ομως δεν τα ειχες αναγκη ολα αυτα. ησουν αρκετα ομορφη και εντυπωσιακη. ισως 1-2 πραγματακια να χρειαζόσουν στην αρχη αλλα τωρα εχεις...ξεφυγει ρε κοπελα! κακους συμβουλους εχεις εαν δε φταιει το μυαλο σου μονο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πάτε καλά ρε.... Να ήταν η ζήλια ψώρα..... Αν μπορείς καντο και εσύ.το κορίτσι από πάντα ήταν πάρα πολύ όμορφη... Και εκτός αυτού ήταν και σταρ Ελλάς αν το θυμάστε κωλοζωα σκατοζηλιαριδες.... Ένα καλό σχόλιο με τπτ... Αυτή όμως όταν την Ρωτάνε από που είναι λέει... Βέροια με καμάρι.... Άιντε μαζευτήκαται όλοι εδώ με φουλ αρνητικού τα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ