Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Μπράβο! Στα χέρια της Αστυνομίας ο οδηγός με το πορτοκαλί αυτοκίνητο

Τον εντόπισαν στον Περιφερειακό 
Άμεση ήταν η επέμβαση της Ελληνικής Αστυνομίας, για τον εντοπισμό του οδηγού με το πορτοκαλί αυτοκίνητο (δείτε το σχετικό ρεπορτάζ του veriotis.gr εδώ). Το εν λόγω όχημα είχε προκαλέσει τον φόβο των πολιτών, καθώς οδηγούσε πολύ επικίνδυνα και δίχως να σέβεται τους Κανόνες Οδικής Κυκλοφορίας. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του veriotis.gr, (όπως άλλωστε βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία), οι άνδρες της ομάδα ΔΙ.ΑΣ. σε συνεργασία με το περιπολικό της Τροχαίας, τον εντόπισαν το απόγευμα της Μεγάλης Παρασκευής 22 Απριλίου στον Περιφερειακό και αμέσως τον ακινητοποίησαν. 

Οδηγήθηκε στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας, προκειμένου να του βεβαιωθούν τροχονομικές παραβάσεις και να προβούν οι αστυνομικοί σ' όλες τις νόμιμες διαδικασίες. 

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, υπάρχει έξαρση του φαινομένου της επικίνδυνης οδήγησης στην Ημαθία. Για τον λόγο αυτό, οι επιτελείς της Τροχαίας εμφανίζονται αποφασισμένοι να προβούν σε εντατικούς ελέγχους και να συλλαμβάνουν τους ασυνείδητους οδηγούς. Θα πραγματοποιούνται αιφνιδιαστικοί έλεγχοι και θα στήνονται πολλά μπλόκα σε διάφορες περιοχές.

Πάντως, αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, τόσο στο Τμήμα Τροχαίας Βέροιας, όσο και στην ομάδα ΔΙ.ΑΣ., γιατί επέδειξαν γρήγορα αντανακλαστικά και προέβησαν σε άμεσες ενέργειες για τον εντοπισμό του συγκεκριμένου οδηγού.

33 σχόλια:

  1. Η πλάκα είναι ότι χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος που πιάσανε τα διας κατά τις 12.00 κυκλοφορούσε πάλι έξω με άλλο αμάξι....ολα καλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άντε να παίρνουν και άλλοι κάγκουρες σειρά που μας έχουν τρελανει και φοβομαστε να αλλαξουμε πεζοδρομιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΙΑΣΑΝΕ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Βάζω ένα στοίχημα πως ούτε θα πληρώσει τα προστιμα απο τις κλησεις, η δικαιοσυνη θα τον βγαλει σε μια μερα εξω και απο δευτερα του πασχα θα αρχισει και παλι τις μαγκιες του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είσαι πολύ αισιόδοξος,σε δύο ώρες ήταν εξω το Ρομά πάλι μετά από καμμιά δεκαπενταρια συλλήψεις.

      Διαγραφή
  5. κατασχεση διπλωματος για 10 χρονια για παραδειγματισμο και συμμορφωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν έχει δίπλωμα το Ρομα,τι να του πάρουν;

      Διαγραφή
    2. Για ποια κατάσχεση διπλώματος μιλάμε από την στιγμή που δεν έχει δίπλωμα

      Διαγραφή
    3. Εχεις δικιο αν δεν εχει διπλωμα θα σταματησει να κανει βλακειες σιγουρα! Χαχαχαχ! Τι λες ρε ανθρωπε!

      Διαγραφή
    4. Θα έλεγα κατάσχεση αυτοκινήτου. Αν το κάνει και δεύτερη φορά το αμάξι να καταστραφεί. Είμαι από Αλεξάνδρεια. Έχω δει Ρομά να οδηγούν χωρίς δίπλωμα και χωρίς πινακίδες ενώ στο σύστημα εγραφε ακινητοποιημένο η διαγραφή. Συμφωνώ να γίνει έτσι και με την επήρεια αλκοόλ.

      Διαγραφή
  6. Μπράβο στην Αστυνομία, μακάρι να ενεργούν πάντα άμεσα. Τώρα το θέμα είναι στην δικαιοσύνη με την Πίνη πού θα τού επιβάλλει και πώς θα την εκτίσει. Γιατί ως συνήθως κάνουν κοινωνική εργασία στο Δήμο. Αυτό πρέπει να το δεί πολύ σοβαρά η Δικαιοσύνη και ο Δήμος, έχουν μεγάλη ευθύνη για αυτούς τους κακοποιούς που τους χαϊδεύουμε τα αφτιά. Και γυρνάνε έξω δήθεν κάνουν την Πίνη τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Επιτέλους άφησαν τον καφέ και πιάσανε Δουλεια . Πάλι καλά που υπάρχουν και υπεύθυνοι πολίτες και αναφέρουν τα προβλήματα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γνώστης... Έχει πιαστεί τουλάχιστον 15 φορές....Και το αποτέλεσμα είναι να οδηγεί ξανά και ξανά, αφού η νομοθεσία της Ελλάδας είναι το μεγαλύτερο ανέκδοτο.... Τώρα όσοι γράφουν για τα πρόστιμα που επιβάλλονται, σιγά να μην πληρώσει ο οπαδός της Ρόμα... Έτσι κι αλλιώς δεν προβλέπεται ποινή φυλάκισης για τα πρόστιμα στην Ελλάδα

      Διαγραφή
  8. Σιγά, ήταν και δύσκολο χρώμα!!!!!
    Πόσα αυτοκίνητα έχουν πορτοκαλί χρώμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δηλαδή έπρεπε να γίνει θέμα στον βεροιωτη για να τον πιάσουν? Αλλιώς δεν......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μερικοί είστε πιο μίζεροι κι από γεροντοκόρη...

    Μπράβο ρε στην Αστυνομία και ειδικά στην ομάδα ΔΙΑΣ!!

    άντε με τίποτα δεν ευχαριστιέστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κύριοι του Βεροιωτη, πριν λίγο καιρό τιμήσατε τους Ρομα που διακρίνονται για τις δεξιότητες τους, καλώς το κάνατε! Αλλά αυτοί που διακρίνονται είναι σε ποσοστό 0,000000001/100. Οι υπόλοιποι κλέβουν συνέχεια, συμπεριφέρονται άσχημα στους πολίτες με τη συμπεριφορά τους, καθώς όπως για παράδειγμα ο ανωτέρω με την οδήγηση του, που θα μπορεί να σκοτώσει σε τροχαίο έναν άνθρωπο. Συνοψίζοντας: τότε που τους τιμήσατε έπρεπε να πείτε και να δημοσιεύσετε, ότι κατακρίνετε την εγκληματική τους δραστηριότητα και ότι δεν αρκεί η Αστυνομία να τους πιάνει, αλλά να πείτε την πολιτική ηγεσία καθώς και την αντιπολίτευση, ότι πρέπει από κοινού να συμβάλουν στην αυστηροποίηση των νόμων, δηλαδή σε μια απλή κλοπή θα πρέπει να φυλακίζονται για ένα ικανοποιητικό χρονικό διάστημα, και οχι να αφήνονται λόγω των νόμων, ελεύθεροι από την δικαιοσύνη. Γιατί βάσει των τωρινών νόμων, φυλακίζονται αφού εκδικαστούν για 150 κλοπές με
      αναστολή φυλάκισης και θα φυλακιστούν για τις ανωτέρω κλοπές μετά από 7 χρόνια για καμία 3 χρόνια.. όποτε μας ταλαιπωρούν σε όλη της ζωή μας! Δεν υπάρχει αποτρεπτικό νομικό πλαίσιο ώστε να μην κλέβουν και να επιδεικνύουν επικίνδυνη συμπεριφορά! Αν το κάνετε αυτό πράξη θα είμαι ο πρώτος ανώνυμος που θα σας συγχαρώ!

      Διαγραφή
  11. Σειρά τώρα έχει ένα bmw παλιό χρώμα μπλε σκούρο στο κέντρο της πόλης τρέχει διαρκώς και τραβάει χειρόφρενα Έλληνας το εχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γύφτος είναι και μη μου πείτε Ρομά ! Τους δώσαμε μεγάλη αξία , να φύγουν από την Βέροια κύριε Δήμαρχε . Η Λάρισα , ο Βόλος , η Λαμία , η Λειβαδιά κλπ. ,μερικές "οικογένειες" τις έχουν διώξει στο αγύριστο .

      Διαγραφή
  12. Αμα δεν αρχισουν να τους τα μαλακωνουν τα κοκαλα εκει στο τμημα μυαλο δεν θα βαλουν!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η αστυνομια τους πιανει και αυτους και αλλα διαφορα περιστατικα το θεμα ειναι οτι αφηνονται μετα απ τους εισαγγελεις οποτε μην λετε για την αστυνομια.αυτη κανει τη δουλεια της οι αλλοι δεν την κανουν σωστα γιατι φοβουνται μαλλον η δεν ξερω κι εγω τι αλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Από τη στιγμή που δημοσιεύθηκε ήταν επόμενο και πολύ εύκολο να τον μαζέψουν και μπράβο τους! Το θέμα βέβαια είναι να τους μαζεύουν χωρίς να χρειάζονται δημοσιεύσεις. Σε αυτό βέβαια δεν φταίει μόνο η αστυνομία αλλά και η Εισαγγελία που δεν έχει ιδέα το τι συμβαίνει στην πολη αφού είναι από αλλού! Εύχομαι να έρθει η ημέρα εκείνη που ο καθένας θα κάνει απλά τη δουλειά του χωρίς να χρειάζονται δημοσιεύσεις! Καλή Ανάσταση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και ένα opel Astra μπλε.. Με εξάτμιση που φωνάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτόν τον ΓΙΟΥΦΤΟ τον έπιασαν.....στον δρόμο στα Εβραίικά μνήματα σήμερα το μεσημέρι συγκεντρωμένες πάνω από 10 μοτοσυκλέτες, και κόντρες ανά δύο.....εκεί θα κάνει επέμβαση η τροχαία ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στο περβάζι του παραθύρου στο κτίριο εκεί, υπάρχει κάψιμο από παλιότερα χρόνια. Μήπως εκεί να δούνε και για άλλες ύποπτες ενέργειες;

      Διαγραφή
  17. Τόσα χρόνια,
    Με Πασοκ,
    Με ΝΔ,
    Με Συριζα,
    Τόσες κυβερνήσεις,
    Αποφάσισε καμια να τους τιμωρήσει;
    Συνεχίστε να τους ψηφίζετε.
    Καλά να πάθετε.
    Και λίγα σας κάνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μόνο για καφέ είναι και Βέροια και ναουσα όλα τα πεζοδρόμια αυτοκίνητα και όρια ταχύτητας ανύπαρκτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Είπαμε πως εάν πάρουν τις κατάλληλες οδηγίες όλα γίνονται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μόλις έρθει η νομιμοποίηση της οπλοχρησίας θα σου πω εγώ εάν ξανακάνει κανείς μαγκιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Αντί να τρέχει στους περιφερειακούς δρόμους της Βέροιας η τροχαία να την στήσει μέσα στο κέντρο Βενιζέλου, Ελιάς και κυρίως Μητροπόλεως για ένα 24ωρο. Δεν χρειάζονται παραπάνω. Το τί λαβράκια θα βγάλει δεν λέγεται. Από τον #$/@ με την μηχανή χωρίς εξάτμιση που οδηγάει όρθιος κάνοντας σούζες και ψευτομαγκιές από τις 08:30 το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, μέχρι τους "επισκέπτες" με τα γκαζομηχανάκια χωρίς εξατμίσεις από τα γύρω χωριά που κοντράρονται στο κέντρο της πόλης, μέχρι τους άλλους με τα ξερά που σηκώνουν την πόλη στο πόδι κάθε ΣΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Καγκουρες θα πεθάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ