Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βορίδης: Από Δευτέρα, πρόστιμο σε όσους δεν εμβολιάστηκαν άνω των 60

Μήνυμα ότι τα πρόστιμα σε όσους 60αρηδες δεν έχουν εμβολιαστεί, θα εφαρμοστούν κανονικά από την προσεχή Δευτέρα, έστειλε ο υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης. Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ, επεσήμανε πως «δεν έχει νόημα να πούμε σε όσους συμμορφώθηκαν, ότι καλά κάνατε εσείς που συμμορφωθήκατε, αλλά οι άλλοι που δε συμμορφώθηκαν, δε θα έχουν καμία κύρωση. Τότε ακυρώνεται οποιαδήποτε προσπάθεια κάνουμε για να ενισχύσουμε τον εμβολιασμό».

Σε ό,τι αφορά στα κρούσματα κορωνοϊού στο Δημόσιο, ανέφερε ότι υπάρχουν κάποιες νοσήσεις, αλλά όχι τέτοιες που να δημιουργούν σημαντικές δυσλειτουργίες. «Μας απασχόλησαν οι νοσήσεις εκπαιδευτικών και γι' αυτό προχωράμε σε προσλήψεις αναπληρωτών», κατέληξε σημειώνοντας ότι ο ίδιος έχει υπογράψει τις σχετικές αποφάσεις.

26 σχόλια:

  1. kai autos apo to LAOS den einai? Mono o Karatzaferis den voleutike se upourgeio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτά τα μέτρα δεν υπήρχαν ούτε στην επταετία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χορτάσαμε δημοκρατία από τη νουδούλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Να μην τους ψηφιζες ρε! Μας φορτωσατε το φασισταριο και κλαιγεστε καθε μερα.

      Διαγραφή
  4. Μέσα σε μια πρόταση τρεις φορές η λέξη "συμμορφώθηκαν". Προς γνώσιν και .... συμμόρφωσιν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σιγά. Αν ηταν π υριζας, οχι πρόστιμο δεν θα ειχε αλλά, και απο δυο κιλά κοκορέτσι σε ολους ανω των 60. Μπύρες και γενικά ποτά, απεριόριστα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το γελάς;Πιο πιθανό με Σύριζα,να έδιναν 100 ευρώ για να εμβολιαστούν.

      Διαγραφή
    2. Φίλε μου με τα λεφτα των άλλων, χτίζω ανώγια και κατώγια. Εδω κλείνει η Αυγηανή, σόρι, η Αυγή ήθελα να πω, και όλοι τους μούγκα. Θα στείλουν στην ανεργία πόσους αυτοί οι εργατοπατέρες και εργατομητέρες; Του κάθε Παπαδημούλη δεν του έρχεται να στηρίξει οικονομικά το προπαγανδιστικό μέσον τους; Αλλά περιμένεις απο γιαλαντζί αριστερούς να δώσουν; Απατάσαι. Αν έκλεινε καμιά ιδιωτική εταιρία, θα βράχνιαζαν στις φωνες, στις διαδηλώσεις για τους εργατοπατέρες και καφαλαιοκράτες. Τώρα γιατι δεν κόβουν απο τα λεφτά των Βουλευτών για να μην απολυθούν; Ξέρουν να μαζεύουν όταν ειναι των άλλων μόνο. Μέχρι 30 τόσα δις μαξιλάρια άφησαν. Απο που τα μάζεψαν;

      Διαγραφή
    3. Σωστα ενω η κυβερνησαρα με τοσο παραδακι που πεταξε στα βοθροκαναλα με τη λιστα Πετσα εδωσε δουλεια σε τοσους εργαζομενους. Ρε ουστ απο κει! Εχετε φαει και τα πομολα και μιλατε λεχριτες

      Διαγραφή
    4. Ελα , πες για τα γκουλαγκ στην Σιβηρια. Δεν ολοκληρωσες το ποιημσ σου. Θα σε μαλωσει ο Βοριδης...

      Διαγραφή
  6. Απαντήσεις
    1. Αυτο ακριβώς φοβόμαστε. Μη τα σβήσεις όλα. Εμένα στα μέζεά μου. Σε εχω εγγεγραμμένο. Τα παιδιά μου σκέφτομαι μη τα σβήσεις όνειρα και μια κανονική ζωή, με δουλειά στον τόπο του. Ευτυχως προλάβαμε να σε σβήσουμε εμείς.

      Διαγραφή
    2. Με ένα Νόμο κι ένα άρθρο;

      Διαγραφή
    3. Εσενα συγκεκριμένα θα σε κάνω υπουργό τέτοιο μυαλό δεν πρέπει να χαθεί χαιβάνι !

      Διαγραφή
    4. Τι συνήθεια και αυτή; Να κάνεις μόνο χαϊβάνια Υπουργούς. Ασε να σε ξεφύγει και κανένα. Εχεις τον χαϊβανομαγνήτη. Γκιούμ. Α γκιούμ.

      Διαγραφή
  7. Με εκβιασμούς θα πείσετε τους ανθρώπους να το κάνουν ρε ανίκανοι δεν πρόκειται γιατί ο τρόπος σας δεν πείθει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αφου δεν ορθοσατε ορθη πολιτικη και σωστο λογο εφαρμοζετε την πεπατημενη οτι οπου δεν λειτουργει ο λογος λειτουργει η ραβδος...θυμιζει Χουντα Συνταματαρχων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θέλω να δω τα μούτρα ενός ανεμβολίαστου 60αρη κυρ Παντελή που πήγε και τους ψήφισε το 2019.Καλα σας κάνει ρε! Ίσα δλδ που το σκέφτομαι να ψηφίσω νουδου για να συνεχίσει να σας σκίζει μπας και βάλετε μυαλό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα παρετε τα μπομπολια μας αλητες...ερχονται εκλογες πατε για τριτο κομμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τρίτο κόμμα; Πέμπτο θες να πεις. Ερχεται ο συριζας πρωτο κομμα με 80 τοις εκατό. Θα καταργήσει τον κορονοϊό, η αποτρίχωση και η λεύκανση (και των δοντιών)θα ειναι δωρεάν και θα καλύπτεται απο τον ΕΦΚΑ. Τέλος τα ξινά λεμόνια. Ηδη βρέθηκε πρόγραμμα γλύκανσης. Τέλος τα στρόγγυλα αυγά. Στο εξής τετράγωνα για να βολεύουν στο ντάνιασμα στο ψυγείο. Τέλος κηρσοί και φλεβίτιδα. Ελευθερία στην κυκλοφορία του αίματος. Εντός των ημερών, ο τοπικός συριζας, θα κάνει προτάσεις για την ανάπτυξη του χιονοδρομικού στο Σέλι.

      Διαγραφή
    2. Τα γκουλαγκ ξεχνας. Θα στα θυμηζω μεχρινα τα γραψεις. Τυφλα ναχει ο Σεφερλης..

      Διαγραφή
    3. ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΣΕ-ΦΕΡΛΗΣ;

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ