Quantcast

http://picasion.com/

ΒόλεΪ: Έκοψε την πίτα του ο Φίλιππος

Μέσα σε άκρως οικογενειακό κλίμα, ευχές και χαμόγελα, πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο ΔΑΚ «Δ. Βικέλας» η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της ομάδας μας. Στο περιθώριο της χθεσινής προπόνησης στο Μακροχώρι, παρουσία του προέδρου Δημήτρη Πιτούλια, αλλά και νέων προσώπων, η οικογένεια του Φίλιππου Βέροιας Volleyball έκοψε την βασιλόπιτα, υπό τους αυστηρούς όρους υγειονομικού πρωτοκόλλου και τηρουμένων όλων των μέτρων προστασίας.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο πρόεδρος της ομάδας ευχήθηκε σε όλους τους παρευρισκόμενους υγεία, τύχη, προσωπικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες με το Φίλιππο Βέροιας για το 2022.

Τυχερός της βραδιάς αναδείχθηκε ο Σωτήρης Γιάγκος, καθώς το γούρικο φλουρί κρύβονταν στο δικό του κομμάτι βασιλόπιτας!

Στο νεαρό κεντρικό μας, που πέρα από τις ευχές των «ερυθρόλευκων της Βέροιας» για υγεία και επιτυχίες, κέρδισε και τα απαραίτητα… πειράγματα των συμπαικτών του, δόθηκε από τη διοίκηση της ομάδας ως δώρο, ένα χρηματικό ποσό.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ