Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Η ορκωμοσία των νέων Ειδικών Φρουρών στην Α.Δ. Ημαθίας

Θα στελεχώσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων
Τα νέα μέλη της υποδέχθηκε η Ελληνική Αστυνομία, καθώς από το κατώφλι των Αστυνομικών Διευθύνσεών όλης της χώρας, πέρασαν οι επιτυχόντες ειδικοί φρουροί, οι οποίοι θα στελεχώσουν τις Ομάδες Προστασίας Πανεπιστημιακών Ιδρυμάτων (Ο.Π.Π.Ι.). Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ημαθίας τους υποδέχθηκε προσωπικά ο Ταξίαρχος Γιώργος Αδαμίδης, ο οποίος αφού ολοκληρώθηκε το τελετουργικό της ορκωμοσίας, στην συνέχεια, τους ευχήθηκε από καρδιάς, καλή σταδιοδρομία και καλή αρχή στα καθήκοντά τους! 



3 σχόλια:

  1. Για 800 ευρώ το μήνα θα τρώνε το ξύλο της αρκούδας κάθε μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δίκοπο μαχαίρι η αστυνομία των πανεπιστημίων,η ιστορία έδειξε ότι αν ο ρόλος τους περιοριστεί στη φύλαξη κτιρίων και παρακμιακων στοιχείων έχει καλώς,αν όμως χρησιμοποιείται κατά το δοκούν του πρύτανη τότε το πρόβλημα θα είναι μεγάλο και για τον πρύτανη και το προστασίας του Πολίτη. Πολύ λεπτή η γραμμή οριοθέτησης,διότι το νεανικό, δημιουργικό και ελεύθερο πνεύμα ούτε καλουπωνεται ούτε αστυνομευεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιο δημιουργικό πνεύμα; Αυτούς που έπιασαν να κατεδαφίζουν τοίχους, με ηλεκτρικά εργαλεία, στην ΑΣΟΕΕ ήταν 33χρονοι ''φοιτητές''. Βλέπεις κανένα δημιουργικό νεανικό πνεύμα στις κατεδαφίσεις από 33χρονους πρεζάκηδες;...

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ