Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Τροχαίο στην Εγνατία έξω από τη Βέροια - Σταμάτησαν να βοηθήσουν και έπεσε πάνω τους διερχόμενο Ι.Χ.

Δύο τραυματίες στο Νοσοκομείο
Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 14 Ιανουαρίου 2022 στην Εγνατία Οδό. Συγκεκριμένα, το ατύχημα συνέβη ανάμεσα στο Νησέλι και την Κουλούρα με κατεύθυνση προς τη Βέροια. Ι.Χ. αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και συγκρούστηκε με τα προστατευτικά. Ένα δεύτερο όχημα που περνούσε από το σημείο και στο οποίο επέβαιναν νεαροί, σταμάτησε για να βοηθήσει το ζευγάρι του οχήματος που συγκρούστηκε. 

Το συμβάν έγινε στη λωρίδα ταχείας κυκλοφορίας. Εκείνη τη στιγμή ένα τρίτο όχημα συγκρούστηκε με το σταματημένο όχημα τραυματίζοντας έναν πεζό νεαρό που βοηθούσε τους επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος.

Άμεσα κινητοποιήθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που σύμφωνα με πρώτες πληροφορίες, μετέφερε στο νοσοκομείο της Βέροιας τον τραυματισμένο νεαρό. Η γυναίκα του πρώτου αυτοκινήτου, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τραυματίστηκε στο μάτι.

Δείτε εικόνες και βίντεο από το alexandreia-gidas.gr:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ