Quantcast

http://picasion.com/

Συμβαίνει τώρα: Πτώσεις δέντρων έκλεισαν τον δρόμο για Σέλι - Εγκλωβίστηκαν οδηγοί

Έκοβαν δέντρα με πριόνια - Άμεση η επέμβαση της Πυροσβεστικής και Αστυνομίας

Τα πρώτα προβλήματα από την συνεχή και έντονη χιονόπτωση που επικρατεί από τα ξημερώματα στα ορεινά της Ημαθίας, άρχισαν να δημιουργούνται από το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιανουρίου, με πτώσεις δέντρων στον δρόμο Νάουσας - Σελίου (δείτε εδώ σχετικά). Το βράδυ είχαμε στον ίδιο δρόμο και έξω από το χωριό και νέες πτώσεις δέντρων που βάρυναν από την μεγάλη ποσότητα χιονιού, έσπασαν και έπεσαν κλείνοντας και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.


Στο σημείο κινούνταν 9 αυτοκίνητα που εγκλωβίστηκαν, ωστόσο οι οδηγοί τους ήταν προετοιμασμένοι και εφοδιασμένοι με κοπτικά εργαλεία, καταφέρνοντας έτσι να κόψουν, με τσεκούρια και πριόνια, μέρος του δέντρου και να απελευθερώσουν τον δρόμο. 


Άμεση ήταν και η επέμβαση της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας που ανέβηκε στο σημείο για να συνδράμει στην κοπή και απομάκρυνση του δέντρου και την ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας, ωστόσο ο δρόμος παραμένει κλειστός μέχρι το πρωί.

Δείτε το σχετικό βίντεο: 


Ανάλογα προβλήματα υπάρχουν και στον δρόμο Σέλι - Βέροια, όπου και εκεί έχουν αρχίσει ήδη να πέφτουν δέντρα και κλαδιά στο οδόστρωμα. Ήδη οχήματα και άνδρες της Πυροσβεστικής βρίσκονται στα σημεία και επιχειρούν, κόβοντας και απομακρύνοντας τα δέντρα.




Όπως αναφέρουν οι κάτοικοι, η έντονη χιονόπτωση και οι πτώσεις δέντρων προκάλεσαν ζημιές στα καλώδια ρεύματος με αποτέλεσμα τις συνεχείς διακοπές ρεύματος στο Σέλι και προβλήματα με τις φάσεις ρεύματος.




Δυστυχώς, όσο όμορφη και αν είναι η λευκή εισβολή, δημιουργεί και αρκετά προβλήματα. Χρειάζεται πολλή προσοχή, ιδιαίτερα από τους οδηγούς που κινούνται στα ορεινά της Ημαθίας.

Κατά τα άλλα... μαγεία το Σέλι με τα λαμπιόνια του «θαμμένο» στο χιόνι...! 

Δείτε φωτογραφίες:









9 σχόλια:

  1. Σγά. Ου συριζας θα πάηνι να μάς τσ κλάρις απου ιψές που αμπουδάνι.
    Ιτούτ ντίπ χάρβαλα. Τς χάθκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .......συνεχιστε μας διασκεδαζετε...δειχνει ποσο κωμικοι εισθε...

      Διαγραφή
    2. Είμεθα, είμεθα. Ισί τραγικός ή γκιούμ;

      Διαγραφή
    3. Αϊ το χλεμπονιαρικο ντιπ κατά ντιπ ινι.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΟΟΟΟΟΟΟ ΧΙΟΝ'... ΜΠΟΟΟΟΟΟΟ ΧΙΟΝ'... ΜΠΟΟΟΟΟΟΟ ΧΙΟΝ'...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Με αυτες τις καιρικες συνθηκες πώς και γιατι βρεθηκαν ολοι αυτοι ( οι παραξενοι;;;) σε αυτους τους δρομους που πριν το χιονι δεν τους περπατουσε σχεδον κανεις ειδικα μεσα στη νυχτα;;
    για να βαζουν σε μπελαδες και κινδυνους τις κρατικες υπηρεσιες;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απορία έχω και εγώ το καλοκαίρι το καταλαβαίνω έχει κόσμο τώρα το χειμώνα που πάνε οι ανεγκεφαλοι διακοπές και μέσα στην νύχτα,για να τρέχουν οι άνθρωποι να βοηθήσουν ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εγω εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στα νεαρα παιδια που με τα με τα πριονια και τα τσεκουρια καταφεραν να μας απεγκλωβισουν αμεσα ενω θα μπορουσαν να περιμενουν και αυτοι απραγοι μεσα στο κρυο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγω εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω στους νεαρους οι οποιοι μας απεγκλωβισαν αμεσα κοβωντας το δεντρο με τσεκουρια και πριονια και μπορεσαμε να φυγουμε απο εκει πολυ γρηγορα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ