Quantcast

http://picasion.com/

Πτώση δέντρου λόγω χιονόπτωσης στον δρόμο Νάουσα - Σέλι

Έντονη είναι η χιονόπτωση που επικρατεί τις τελευταίες ώρες στα ορεινά της Ημαθίας, με την κακοκαιρία «Διομήδης» να έχει ντύσει στα λευκά τους οικισμούς του Βερμίου και να έχει χαρίσει αρκετούς πόντους φρέσκο χιόνι και στα χιονοδρομικά. Αποτέλεσμα της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης ήταν η πτώση δέντρου το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Ιανουαρίου στον επαρχιακό δρόμο Νάουσας - Σελίου, 1,5 χιλιόμετρο έξω από το χωριό. Τα εκχιονιστικά μηχανήματα που ανέβηκαν για τον αποχιονισμό, το μετέφεραν στην άκρη του δρόμου και αμέσως ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία Νάουσας προκειμένου να το κόψει και να το απομακρύνει, ώστε να δοθούν στην κυκλοφορία και τα δύο ρεύματα.




Σύμφωνα με την ενημέρωση από τον Γιώργο Φαρσαρώτο (που εξασφάλισε και τις φωτογραφίες), η χιονόπτωση είναι έντονη και αποχιονιστικά της Περιφέρειας και του Δήμου επιχειρούν συνεχώς στον τομέα του Σελίου, ενώ το οδικό δίκτυο από Βέροια προς Σέλι και από Νάουσα προς Σέλι, είναι ανοιχτό είτε με όχημα 4Χ4 είτε με τη χρήση αντιολισθιτικών αλυσίδων.






1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ