Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Παίρνουν πινακίδες, σε όσους παρκάρουν σε αναπηρικές θέσεις

Έχει παραγίνει το κακό στο κέντρο της Βέροιας
Μπορεί στην οδηγική συμπεριφορά και ειδικά στο σταμάτημα των διαβάσεων οι Βεροιώτες να παίρνουν άριστα, ωστόσο με το παρκάρισμα των οχημάτων ορισμένοι συμπολίτες μας λειτουργούν με προκλητικό τρόπο. Όπως για παράδειγμα, με το πάρκινγκ στις αναπηρικές θέσεις που υπάρχουν στο κέντρο της Βέροιας. Καθ' όλη την διάρκεια της ημέρας, σταματούν, είτε για στάση (για 5-10 λεπτά), είτε για στάθμευση (πάνω από μισή ώρα), στα συγκεκριμένα σημεία, αδιαφορώντας πλήρως για τους αναπήρους.

Το απόγευμα της Τρίτης 11 Ιανουαρίου, η Τροχαία κλήθηκε για μια ακόμη φορά να επέμβει. Ήταν λίγο μετά τις 9 το βράδυ, όταν ένας οδηγός πήγε και πάρκαρε παράνομα στην οδό Μαλακούση, με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί η Αστυνομία. Άνδρες του Τμήματος Τροχαίας μετέβησαν στο σημείο έριξαν βαρύ πρόστιμο και πήραν τις πινακίδες. Ίσως ήταν ένα καλό μάθημα για τον οδηγό και παραδειγματισμός για όλους τους άλλους που συνηθίζουν να παρκάρουν σε αναπηρικές θέσεις.

16 σχόλια:

  1. Και στις διαβάσεις να γίνεται κάτι αντίστοιχο, δε μπορεί να περάσει ο κόσμος, ειδικά άνθρωποι με καρότσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σταθερα Σαββατο πρωι σε διαβαση στη Μεγ.Αλεξανδρου μονιμως παρκαρισμενο αυτοκινητο.γιατι δεν γραφουν ποτε;;;;;

      Διαγραφή
  2. κανονικά θα έπρεπε να τους σηκώσουν το αυτοκίνητο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση πως γέμισε ανάπηρους η Βέροια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάντα υπήρχαν αλλά ήταν κρυμμένοι σε σπηλιές !
      Σοβαρά τώρα ; Το ότι μπήκαν επιτέλους όπως και σε κάθε πολιτισμένο κράτος κάποιες θέσεις για να διευκολύνουν την πρόσβαση τους σε κάποιες υπηρεσίες σε παραξενεύει ;

      Διαγραφή
  4. Και το σκάλπ θα πρέπει να τους παίρνουν, τέτοιος κακομαθημένος που είναι ο Νεοέλληνας μυαλό δεν βάζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε κάθε τετράγωνο και μια αναπηρική θέση. Έχουμε τόσο πολλούς ανάπηρους στη Βέροια;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελευταία παρατηρείται ότι οι θέσεις αναπήρων στις οδούς Μ ΚΑΡΑΚΩΣΤΗ, ΕΔΈΣΣΗΣ,ΚΩΤΤΟΥΝΙΟΥ αυξήθηκαν απότομα, Πώς εξηγείται αυτό?Μη κάτοικοι του κέντρου οι οποίοι έχουν συγγενείς εξασφάλισαν με διάφορες μεθόδους θέσεις αναπήρων,για να παρκάρουν τα οχήματα τους στο κέντρο όταν το επισκέπτονται.Με αποτέλεσμα να τις στερούν από τους πραγματικούς κατοίκους των οδών αυτών.Παρακαλειται ο δήμος να είναι ποιο αυστηρός στην έκδοση αδειών,και να κάνει ελέγχους νομιμότητας,κατά τακτά διαστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι αλλά έτσι εξασφαλίζουν κάποια κουκιά χωρίς πολύ κόπο 😉

      Διαγραφή
  7. Το γερανοφορο όχημα το έχουμε να κόβει βόλτες στην πόλη Βέροιας φενετεκαι που παρκάρισμα στους κάδους απορριμάτων ... είναι απροσπέλαστα δεν μπορούν ούτε αποριματοφορα οχήματα να αδειάζουν αυτό πρόβλημα είναι στην οδό Μπθζανιου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μάθετε να περπατάτε ρε τεμπελόσκυλα, που μου θέλετε το αυτοκίνητο έξω από την καφετέρια που πίνετε καφέ, κομπλεξικοί εφετζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε άντε τα νούμερα...βγάζουν πινακίδες παρά έγινε.Γεμισε πινακίδες με ανάπηρους.Δεν μας φταίνε οι άνθρωποι τα μαγαζί α τα βάζουν για να μην παρκάρεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια το τελευταίο διάστημα έχουν πολλαπλασιαστει οι θέσεις αναπηρων.
    Εννοείται ότι πρεπει να υπάρχουν άλλα δεν γνωρίζω με τι κριτήρια δίνονται και ποιους πραγματικα αφορουν
    Ειδικά όταν βλέπω κάτι τζιπαρες με άδεια ανάπηρου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ε μα πια πόσο αστοιχείωτοι είστε ! Τι σαράβαλο ασφαλείας θα ήθελες να οδηγεί ο ΑΜΕΑ ; Με κριτήρια αναπηρίας παίρνει αναπηρική κάρτα και μπορεί να την πάρει με διάφορες παθήσεις ! Πχ μεσογειακή αναιμία ,αιμοκαθαρτικοι ! Να έχει παιδί με αναπηρία ! Σου λύθηκε η απορία ;
      Επίσης πι θέσεις στάθμευσης μπορεί να βρίσκονται σε κάποια υπηρεσίες για διευκολύνουν την πρόσβαση σε αυτους που την χρειάζονται περισσότερο.
      Οι πινακίδες με αριθμό κυκλοφορίας ειναι από τον δήμο κατόπιν άδειας για να μην κάνουν σαράντα γύρους προσπαθώντας να παρκαρουν κοντά στο σπίτι τους.

      Διαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ