Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Θάφτηκε» στο 1,5 μέτρο χιόνι το Σέλι - Συνεχίζονται τα προβλήματα ηλεκτροδότησης

Συνεχίστηκε με αμείωτη ένταση το βράδυ της Τρίτης 11 Ιανουαρίου η έντονη χιονόπτωση στο Βέρμιο. Το Σέλι έχει «θαφτεί» από 1,5 μέτρο χιόνι, ενώ υπάρχουν σοβαρά προβλήματα, όσον αφορά την ηλεκτροδότηση του χωριού. Τα ξημερώματα, ο υδράργυρος έπεσε στους -7 βαθμούς Κελσίου. Να σημειωθεί πως ο δ
ρόμος απο Βέροια μέχρι την πλατεία του είναι ανοιχτός, αν και χρειάζεται πολύ μεγάλη προσοχή από τους οδηγούς. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, το ύψος χιονόστρωσης κυμαίνεται από 1,2 εως 1,5 μέτρο! Από τα αρμόδια συνεργεία του Δήμου και της Περιφερειακής Ενότητας έγινε αναζήτηση ατόμων που διαμένουν στον οικισμό για το αν χρειάζονται βοήθεια. 

Το ρεπορτάζ αναφέρει πως η ζημιά στην ηλεκτροδότηση είναι μεγάλη, όχι μόνο στο δίκτυο που έρχεται στο χωριό, αλλά και εντός του οικισμού, αφού πολλές κολόνες έχουν πάρει κλίση και πολλά καλώδια έχουν κοπεί. Μάλλον θα πάρει αρκετές ημέρες η πλήρης αποκατάσταση της βλάβης. Να σημειωθεί πως η υδροδότηση της περιοχής είναι κανονική.

Δείτε φωτογραφίες από το χιονισμένο Σέλι:












7 σχόλια:

  1. ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΧΙΟΝΟΔΡΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΧΕΙ ΧΙΟΝΙ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΟ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΊ Η ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΤΟ ΣΕΛΙ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΧΑΛΙ, ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΘΕΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΕΙ ΑΠΟ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΓΙΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΕ ΤΑΙΝΙΕΣ ΘΡΗΛΕΡ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ριζίλ γίνκαμαν. Ξιφτηλίσκαμαν.
    Πιρδικλώθκαν σν μιτάφρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μακαρι να εριχνε εστω καθε 2 χρονια αυτο το χιονι και δεν πειραζει που δεν αρκουν τα μηχανηματα να κρατησουν τους δρομους ανοιχτους, ετσι κι αλλιως με το καιρικο φαινομενο σε εξελιξη και με αυτη την ενταση σχεδον ολα τα χιονοδρομικα παντου ειναι κλειστα.
    Το σοβαρο θεμα που πρεπει καποια στιγμη να λυθει ειναι το ΡΕΥΜΑ! Δεν πρεπει να ακουγεται πως "απο πτωση δεντρων ή κλαδιων" εγινε διακοπη της ηλεκτροδοτησης. Όπως επισης δεν επιτρεπεται να ακουγεται η δικαιολογια οτι "τα καλωδια ή οι κολώνες δεν αντεξαν το βαρος του χιονιου" οταν μιλαμε για βουνο και μαλιστα με χιονοδρομικο κεντρο. αυτο το θεμα πρεπει να τελειωσει!
    Για να δουμε τις απαντησεις των υπευθυνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιων υπευθύνων φίλε μου. Των ανευθύνων μηδενός εξαιρουμένου, θες να πεις. Παντού όλα τα χιονοδρομικά δουλεύουν χειμώνα καλοκαίρι. Δύσκολο ηταν να ρωτήσουν καμια δεκαριά απο αυτούς, πως τα καταφέρνουν; Πάντως ένα ειναι το κοινό σημείο. Παντού ιδιώτες. Μα κανόνες λειτουργίας, με διαφανείς συμφωνίες, με έλεγχο σε όλα για το καλώς εχει. Εδω, βάλανε υπεύθυνο για νέα πνοή στο Χιονοδρομικό στο Σέλι κλαι αυτός βούτηξε τα λεφτά και κυκλοφορει ελεύθερος μέχρι να γίνει δίκη. Ακούς; Ειναι ελεύθερος ο αγωνιστής της αριστεράς και της προοδου. Ξέρεις πόσα άλλα κλεμμένα δεν βρήκαν; Κι εσυ ψάχνεις αρμόδιους να απαντήσουν;

      Διαγραφή
  5. Αντί να έχει μια γεννήτρια το Χιονοδρομικό Σελιου να μπορεί να δουλέψει τώρα αυτές της ημέρες βλέπετε το χαλί του να είναι κλειστός ένα μέτρο Χιόνι
    Δεν ανοίγει χωρίς Χιόνι
    Δεν ανοίγει με χιόνι
    Αυτό είναι κυριε Αυγενάκη ο τουρισμός που μας προτείνετε μα κλείσουμε
    τα μαγαζιά μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αντί να είναι ανοιχτό το Χιονοδρομικo εδώ και τέσσερις ημέρες να έχει κόσμο
    το χωριό και η Βέροια τουρισμό το σίριαλ τον αποτυχημένης Διοίκησης συνεχίζεται
    Θα έρθουν να ανοίξουν το Χιονοδρομικό τώρα στα τελειώματα με χαρές και επιβράβευσης στα τοπικά blog λες και κατάφεραν να πάρουν το Euro

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ