Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φυτικά προϊόντα για την καλή λειτουργία του αναπνευστικού μας συστήματος από την Herbstore.gr

Η βαθιά και καθαρή αναπνοή πέρα του ότι σας βοηθά να χαλαρώσετε είναι ένας εκπληκτικός τρόπος να απελευθερώσετε τις τοξίνες και να βελτιώσετε ακόμη και την πεπτική σας υγεία. Στη Herbstore.gr  θα βρείτε βάμματα και βότανα για την αναπνοή που έχουν την ικανότητα να ανακουφίζουν σε παροδικές ενοχλήσεις, να θεραπεύουν ή να βοηθούν σε περιπτώσεις δύσπνοιας και άσθματος. Το αναπνευστικό αποτελεί ένα σύστημα ζωτικής σημασίας αφού τροφοδοτεί τον οργανισμό με οξυγόνο. Η λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος εκτελείται μέσω της αναπνοής και διακρίνεται από την εισπνοή και την εκπνοή με σκοπό να διαχωριστεί το οξυγόνο και το υδροξείδιο του άνθρακα.

Κρίνεται απαραίτητο τα όργανα που απαρτίζουν το αναπνευστικό σύστημα αυτά να διατηρούνται υγιή, ωστόσο μέσω της διαδικασίας της εισπνοής ο οργανισμός έρχεται σε επαφή με διάφορες τοξικές ουσίες όπως για παράδειγμα σκόνη, καυσαέρια, ρύπους και χημικά εισπνεόμενα αέρια με αποτέλεσμα να δημιουργούνται αλλεργικά συμπτώματα, καταρροή και λοιμώξεις κυρίως στα πνευμόνια. Η αποτοξίνωση του αναπνευστικού συστήματος κρίνεται απαραίτητη για τον καθαρισμό και την αποβολή των άχρηστων ουσιών. Το detox για το αναπνευστικό σύστημα απομακρύνει τυχόν φλεγμονές και τοξίνες με αποτέλεσμα να το επαναφέρει και να το διατηρεί υγιές καθώς και να επιτυγχάνεται σωστά η λειτουργία της αναπνοής.

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα της Herbstore, θα βρείτε προϊόντα που θα ενισχύσουν τη λειτουργία του αναπνευστικού συστήματος, όπως:

Μίγμα Βαμμάτων Για Αποτοξίνωση Αναπνευστικού




Συσκευασία 50ml που περιέχει Μίγμα Βαμμάτων με θυμάρι, ύσσωπο, ευκάλυπτο, λεβάντα, μαρούβιο, σύμφυτο, γλυκόριζα, βήχιο, πελαργόνιο, ζαμπούκο, μέντα και φασκόμηλο. Tο μίγμα βαμμάτων για Αποτοξίνωση Αναπνευστικού προέρχεται από την εμβάπτιση των προαναφερθέντων βοτάνων σε ένα αλκοολούχο διάλυμα (γράπα), για μία περίοδο 4-6 εβδομάδων. Κατά τη διάρκεια αυτή, τα ενεργά συστατικά των παραπάνω βοτάνων διαλύονται μέσα στο αλκοολούχο διάλυμα με αποτέλεσμα να δημιουργείται το βάμμα.

Μίγμα Βαμμάτων Για Στοματικό Διάλυμα 


Το βάμμα στοματικό διάλυμα επιλύει με φυσικό τρόπο όλα τα προβλήματα της στοματικής μας υγείας, χωρίς καθόλου χημικά και συντηρητικά κάτι το οποίο το κάνει απολύτως ασφαλή! Καθαρίζει τα δόντια και τα ούλα, φρεσκάρει την αναπνοή, ενώ επιπλέον σκοτώνει τα μικρόβια που υπάρχουν στη στοματική κοιλότητα με φυσικό τρόπο. Έχει φυσικές αντισηπτικές και βακτηριοκτόνες ιδιότητες, και επιπλέον προσφέρει αναλγησία σε περιπτώσεις πονόδοντου! Οι αντισηπτικές του ιδιότητες έχουν ευρύ φάσμα μικροβίων για αυτό εξάλλου χρησιμοποιείται ευρέως σε μολύνσεις της στοματικής κοιλότητας.

Πράσινο Τσάι Sencha Με Λεβάντα



Μία προσεκτικά διαμοφωμένη ποικιλία τσαγιού για να ¨καθαρίσει¨ τη γεύση σας μετά το γεύμα και να σας χαρίσει ευχάριστη αναπνοή. Ανάμεσα στα φύλλα Sencha και την αρωματική λεβάντα, εμφανίζονται τα στελέχη λεμονόχορτου για να ενισχύσουν αυτή τη γευστική πανδεσία. Το Sencha αποτελείται απο επίπεδα, μακριά φύλλα που δίνουν ένα καθαρό και κιτρινωπό εκχύλισμα με μια ντελικάτη και πικάντικη γεύση που θυμίζει φρεσκοκομμένη χλόη. Πίνεται χωρίς γάλα, με ελαφριά φαγητά ή μόνο του, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας.

Πρόπολη Φυσική Ακατέργαστη




Η πρόπολη είναι μια φυσική ρητινώδης ουσία που παράγεται από τις μέλισσές στη διαδικασία συλλογής φυτών και ρητινών φλοιού για χρήση μέσα στην κυψέλη. Λέγεται ότι ενθαρρύνει τη λειτουργία ενός υγιούς ανοσοποιητικού συστήματος και προστατεύει από ορισμένες δυσμενείς συνθήκες υγείας. Η πρόπολη είναι μία από τις πιο ευπροσάρμοστες ουσίες με ευρύ φάσμα ωφελειών για την υγεία, τόσο όταν πίνεται όσο και όταν χρησιμοποιείται σε τοπικές εφαρμογές όπως κοψίματα, πληγές στο στόμα και έλκη.

Περισσότερα προιόντα της Herbstore.gr θα βρείτε στο ηλεκτρονικό κατάστημα καθώς και στα social media της εταιρείας: Facebook & Instagram.

☎ +30 23310 62472, +30 2331 502 411, +30 698 5729561


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ