Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

EPS League Ημαθίας: Η «αμαρτία» στο πιάτο σας!

Η Α' κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος, είναι μια αμαρτία... μια κόλαση που σερβίρεται από σερβιτόρο με πετσέτα, σε gourmet εστιατόριο. Ένα επιδόρπιο, ένα γλυκό της απόλυτης απόλαυσης. Πώς το λένε ρε παιδί μου.. Σαν αυτό το... σοκολάτα που έχει και σαντιγί επάνω, που παραστατικά περιέγραφε κι ο τεράστιος Γιώργος Κωνσταντίνου... Μόνο που η Ημαθιώτικη premier, σερβίρεται με γαστρονομική υπόσταση της υψηλής culinary art. Αφράτα και καραμελωμένα choux, γεμισμένα με υπέροχη crème de la patisserie που μοσχομυρίζει, σάλτσα σοκολάτας υψηλής ποιότητας κι από πάνω στο βουνό, άφθονο παγωτό κρέμα, αρωματισμένο με βανίλια Μαδαγασκάρης....

Φτάνει τώρα όμως γιατί διαλυθήκαμε από τη λιγούρα. Η περασμένη 14η αγωνιστική, βρήκε τους πρωτοπόρους να συνεχίζουν την τρελή τους πορεία, αλλά και το Μακροχώρι να χώνεται σφήνα στην 4η θέση και να αλλάζει τα πράγματα στην 5άδα.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια του Σαββάτου, μελετώντας και δίνοντας την εκτίμησή μας για την 15η σημαντικότατη αγωνιστική. William Hill και Ladbrokes τρέμετε και δεν το ξέρετε! Ελάτε μια βόλτα κατά Ημαθία μεριά να δείτε τι γίνεται...

Με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού

• Φίλιππος Μελίκης - Κουλούρα

Παιχνίδι must win για τη Μελίκη, η οποία δείχνει να έχει μια ανοδική πορεία , πήρε και κάποιους βαθμούς και θέλει πάση θυσία αυτό το ματς για να διεκδικήσει την είσοδο στην 5άδα. Η Κουλούρα από την άλλη, δεν θα τη χαλούσε καθόλου να μπορούσε να πάρει έστω και τον πόντο, πράγμα που δε νομίζω να συμβεί. Εκτίμηση : Άσσος καραμπινάτος και over με σκορ 3-1.

• Άχθος Αρούρης - Αστέρας Τριποτάμου

Το αγαπημένο μας ποντικάκι δεν τα καταφέρνει. Βέβαια, είναι σημαντικό για την ομάδα και τους υποστηρικτές της, το γεγονός πως παίζει στη μεγάλη κατηγορία του τοπικού μας πρωταθλήματος. Δεν είναι λίγο. Είχε κάποιες αγωνιστικές που μπορούσε να πάρει θεωρητικά κάποιους βαθμούς, αλλά έχει μείνει στους 3 εδώ και καιρό. Κι έτσι πιστεύω θα πάει ακόμα. Ο Τριπόταμος από την άλλη, τι να πούμε. All- star ομάδα που αν χάσει βαθμό θα είναι η μεγαλύτερη χασούρα που θα έχει συμβεί στην ιστορία του παγκοσμίου ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου. Πιθανότητα να συμβεί αυτό: 0,001%. Εκτίμηση: Διπλό από δω μέχρι το Ιρκούτσκ, over και σκορ: 9-0.

• Μακροχώρι - ΦΑΣ Νάουσα

Για μένα, αυτό είναι το μεγαλύτερο ματς της αγωνιστικής! Το Μακροχώρι με το πολύ καλό νεανικό σύνολο που αποδίδει και παίρνει βαθμούς, φιγουράρει στην 4η θεση. Μια θέση, που θέλει να καπαρώσει χτίζοντάς το ματς με ματς. Η Νάουσα από την άλλη, έχει την εμπειρία να το διαχειριστεί μέσα στην καυτή έδρα του Longvillage και πιθανόν να κατακτήσει τους 3 βαθμούς. Κατά την άποψή μου, 1, Χ και 2 έχουν ίσες πιθανότητες με 33,3%, αλλά θα πω.... Εκτίμηση: Ισοπαλία, under και σκορ 0-0.

• Κοπανός - Νίκη Αγκαθιάς

Ο Κοπανός Ναούσης τα είπαμε.... αλλοπρόσαλλη ομάδα. Ικανή για όλα, είτε αρνητικά είτε θετικά και το έχει αποδείξει. Αν και είναι σε απολύτως safe θέση ( 7ος με 14 βαθμούς), θα παλεψει για να κάνει ό,τι μπορεί απέναντι στη Νίκη Αγκαθιάς. Μιας ομάδας που έχει το διοικητικό και αγωνιστικό know-how πλέον, ακόμη και στη Γ' εθνική στην οποία συμμετείχε τελευταία φορά, μόλις πέρυσι. Εκτός έδρας, μακριά από το ξακουστό Άγκαθα Κρίστυ, πηγαίνει για να πάρει τους 3 βαθμούς της νίκης και θεωρώ πως έστω και αν ο Κοπανός βρεθεί σε καλή μέρα, θα πάρει το ματς. Εκτίμηση: Διπλό, under και σκορ 0-2.

• Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας - Ροδοχώρι

Η Αγία Μαρίνα καίγεται για τη νίκη, για να μπορέσει να κρατηθεί ψηλά, εκεί που βρίσκεται άλλωστε καθ' όλη τη μεχρι στιγμής διάρκεια του πρωταθλήματος. Έχει και το Μακροχώρι από πάνω της, έχει και τη Μελίκη να την κυνηγάει.. Εντός έδρας must win match και για τους μπλε, απέναντι σε ένα Ροδοχώρι που έχει κολλήσει στους 7 βαθμούς, έχοντας 4 βαθμούς διαφορά από τον Άχθο. Είναι 1Χ2, αλλά θεωρώ πως ο άσσος έχει πάνω από 60-70% πιθανότητες να συμβεί. Εκτίμηση : Άσσος, under και σκορ 1-0.

Σαν αρκετά under βάλαμε νομίζω σε μια EPS της βροχής των γκολ... Είμαστε όμως τολμηροί και δε μασάμε! Τα λέμε το Σάββατο!

1 σχόλιο:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ