Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

EPS Imathia League: Τρεις και το λουρί της μάνας!

Η 15η αγωνιστική, βρήκε και πάλι τους 3 πρωτοπόρους να συνεχίζουν ακάθεκτοι και να ισοβαθμούν και πάλι με βάση τα αποτελέσματα. Ο Βεροιώτης τα πήγε πολύ καλά στα προγνωστικά (4/5) αν και δε βρήκε τα σκορ. Επίσης, στο ντέρμπι της αγωνιστικής, η Νάουσα τελικά κέρδισε μέσα στο Μακροχώρι, αποκλείοντας το 5 στα 5 , δυσκολεύτηκε στο 1ο ημίχρονο, αλλά τελικά πήρε το διπλό και με μεγάλο σκορ. Η Μελίκη αν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, έκανε τη μεγάλη ανατροπή... Αυτοί που βρίσκονται από τη μέση και κάτω του βαθμολογικού πίνακα, συνέχισαν με ήττες και το γεγονός πως δεν κέρδισαν ούτε βαθμό, τους αφήνει στάσιμους.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι έγινε στα αλώνια της μοναδικής premier Ημαθίας, με την υπογραφή του Βασίλη Αλαμπορινού

• King Philip of Meliki - Kooloora FC 2-1

Aν και βρισκόταν πίσω στο σκορ, η ομάδα της Μελίκης κατάφερε να το γυρίσει, να κερδίσει με σκορ 2-1 και να καταφέρει να ισοβαθμίσει με το Μακροχώρι. Κάνει νίκες πλέον και παλεύει για να αναρριχηθεί ψηλότερα. Η Κουλούρα από την άλλη, έχασε μέσα από τα χέρια της μια σπουδαία αν ερχόταν νίκη. Ή εστω ισοπαλία. Δεν άντεξε και λύγισε τελικά, αδυνατώντας να πάρει βαθμό.

• Achthos Arouris FC - ThreeRiver United 1-8

Το αγαπημένο μας ποντικάκι, κάθε φορά πέφτει στην παγίδα. Πιάνεται στη φάκα! Του βάζουν το κεφάλι με το τυράκι, το πιάνει η λιγούρα και αμέσως τρέχει να το φάει. Δεν θα μπορούσε άλλωστε να κάνει κι αλλιώς, καθώς οι εφοπλιστές από το Tripotamos Forest, του πέταξαν όχι τίποτα απλό και μπας κλας κοινό κασέρι, αλλά ένα, απολαυστικό και μεγάλο κομμάτι από αυθεντικό ροκφόρ με 8 τρύπες! Όσα και τα γκολ που έβαλαν...

• Longvillage United - Naoussa City FC 0-4

Στο 1ο μέρος το Μακροχώρι έβαλε τα δύσκολα στους «πολίτες». Στο 2ο μέρος όμως λύγισαν και δεν μπόρεσαν να σκοράρουν έναντι της Νάουσας, η οποία αν και αγχώθηκε, κατάφερε να πάρει εντέλει τους 3 βαθμούς και μάλιστα με μεγάλο σκορ. Το Μακροχώρι μένει ψηλά και σταθερά και η Νάουσα δεν είπε την τελευταία της κουβέντα για τη μάχη του πρωταθλήματος.

• Kopanos Wednesdsay - Victory of Agkathia 0-6

Ο Κοπανός έχει κολλήσει και δεν μπορεί να κερδίσει, παρ'όλο τον αρκετά καλό 1ο γύρο που έκανε. Φυσικά δεν θα περίμεναν και πολλοί να κερδίσει η ομάδα της Lower Naoussa, αλλά και γω προσωπικά δεν περίμενα να χάσει με τέτοιο σκορ. Η Αγκαθιά από την άλλη, δείχνει κι αυτή ασταμάτητη, φιλοδώρισε τους Κοπανιώτες με 6 γκολ και μένει γαντζωμένη στο σβέρκο του Τριποτάμου.

• Alexander the Great of St. Marina - Village of Roses 2-0

Η Αγία Μαρίνα, έκανε το χρέος της και κέρδισε, παραμένοντας ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα, δείχνοντας όλη τη χρονιά μια σχετική σταθερότητα. Οι μπλε κέρδισαν τους 3 βαθμούς και συνεχίζουν να δείχνουν πως είναι ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για όλους. Το Ροδοχώρι,αν και κράτησε για αρκετή ώρα το 1-0, δκορ το οποίο είναι ρευστό και σε μια στιγμή αλλάζει! Τελικά έφαγε και το 2ο, και πήγε πίσω στο Paradise City πίνοντας Jack και ακούγοντας στο repeat το Don't you cry ...

Αυτά μόρτες και η πανδαισία συνεχίζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ