Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λουκανικο-πανδαισία στο κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»

Πέταλα, καραμανλίδικα, χωριάτικα, προβατίνας... Όλα χειροποίητα με άριστα υλικά!

Το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» ειδικεύεται και στην παραγωγή εκλεκτών λουκάνικων, μοσχοβολιστών και με άριστα υλικά. Λουκάνικα πέταλα, καραμανλίδικα, χωριάτικα και προβατίνας, τα λουκάνικα του «Ειλικρίνεια» είναι για να γλύφεις τα δάχτυλά σου! Για τη σχάρα, για τον φούρνο, για το τηγάνι... Για σπετσοφάι ή ομελέτες ή και για να τα ρίξετε μέσα σε ζεστό τραχανά, τώρα που οι θερμοκρασίες θα πέσουν κάτω από το μηδέν. Τέλειος μεζές αλλά και πανεύκολο και γρήγορο κυρίως πιάτο Λουκανικάκι κανείς;


Επίσης θα βρείτε λαχταριστές χοιρινές πανσέτες, σουβλάκια κοτομπέικον ζουμερά, καθώς και όπως κάθε μέρα, τα πιο νόστιμα κρεατοσκευάσματα για το καθημερινό ή το κυριακάτικο τραπέζι σας! Πάντα φτιαγμένα με πολλή αγάπη για όλους σας και με τα πιο αγνά υλικά.

Περάστε μια βόλτα από το κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια» στην οδό Λεωνίδου 2 (Κεντρικής) και επιλέξτε τα αγαπημένα σας, ανάμεσα από την μεγαλύτερη ποικιλία σε νόστιμα κρεατοσκευάσματα, για το Σαββατοκύριακο ή και για όλη την εβδομάδα.

Κρεοπωλείο «Ειλικρίνεια»
Θα το βρείτε στην οδό Λεωνίδου 2, Κεντρικής
Στο τηλέφωνο 2331061683
Και στο internet με ένα ΚΛΙΚ στο eilikrineia.gr
Και στο facebook ΕΔΩ
Παραγγελίες και μέσω efood εδώ










Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ