Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Ο Καμπαμαρού, ο σβούρας και ο Μαλντίνι της Βέροιας

Kataskopos speaking

Η νίκη της Βέροιας μέσα στα Πηγάδια, δεν ήταν απλά μια επικράτηση και μια κατάκτηση τριών βαθμών. Ήταν το επιστέγασμα μιας τεράστιας προσπάθειας από την οικογένεια Μπίκα. Μια δουλειά τριών ετών που ήρθε μετά από κόπο και σκληρή προσπάθεια. Η Βέροια έστειλε το μήνυμα σ' ολόκληρη την ποδοσφαιρική Ελλάδα, πως επέστρεψε και πλέον βρίσκεται μια ανάσα από την Super League. Μια εξαιρετική εμφάνιση μέσα στην Ξάνθη με τρία γκολάκια, σαν σε προπόνηση! Βέβαια, αν έβαζε εκείνο το γκολ ο Κρητικός στο 60' που το έχασε σε άδεια εστία, θα βλέπαμε άλλο μάτς, αλλά τέλοσπάντων.

Η «Βασίλισσα» ήταν να την πιεις στο ποτήρι. Το τελικό σκορ θα μπορούσε να ήταν και μεγαλύτερο. 0-4 ή ακόμα και 0-5. Ρε Πασά, τι γκολ έχασες στο δεύτερο ημίχρονο; Έχεις βάλει τα απίστευτα και έχασες το πιο εύκολο τέρμα της καριέρας σου. Τελικά, όλα μπαίνουν και όλα χάνονται.

Μεγάλη παικτούρα ο Μούργος. Τρομερό γκολ! Θα μου πεις αν δεν ήταν καλός παίκτης, δεν θα πήγαινε στην Άρσεναλ. Είναι χαζοί οι «Κανονιέρηδες» που τον εντόπισαν και τον προώθησαν στην Premier League; 

Χαίρομαι που σκόραρε ο Γιακουμάκης. Αυτό το παιδί τα κάνει όλα και συμφέρει. Τρέχει σαν τον Καμπαμαρού Ιγκάνο! Απλά είναι λίγο δυσκοίλιος στο γκολ. Αν λύσει και αυτό το πρόβλημα, τότε είναι έτοιμος για τα μεγάλα σαλόνια. 

Από την άλλη πλευρά, αυτός ο «σβούρας» ο Οικονόμου, ήταν πάλι όλο το κέντρο μόνος του. Κατάπιε χιλιόμετρα και έβγαλε μια πάσα... «πάρε-βάλε». Περιστρέφεται γύρω από τον εαυτό του περισσότετο και από την Γή. Βέβαια να τονίσω πως έχει δίπλα του τον terminator Γαβριηλίδη, που για πρωινό τρώει σίδερα, το μεσημέρι ατσάλι και το βράδυ κάτι ελαφρύ μωρέ... έναν κρυπτονίτη.

Μου άρεσε επίσης η αμυντική τετράδα για την ωριμότητα και την σοβαρότητα που επέδειξε. Αυτός ο Μαραγκός αισθάνεται... «Μαλντίνι» στην τοποθεσία Ξάνθη. Με την εμπειρία και την εξυπνάδα του, τους χαζεύει όλους. Άστους να τρέχουν τα χαϊβάνια σου λέει. Εγώ θα πάρω την σωστή θέση, θα μαρκάρω όπως πρέπει και θα κάνω το τάκλιν μου όταν χρειαστεί! Σταθερές πάσες, αλάνθαστος, χωρίς να ρισκάρει, παίζει τόσο απλά και ήρεμα που σε κάνεις να νευριάζεις. Ατάραχος και προσηλωμένος. Ρομπότ! Θεωρώ πως διανύει την καλύτερη περίοδο της καριέρας του.  

Ο Φοφανά πάλι ήταν ιδιαίτερα κινητικός. Έχει τρομερή έκρηξη και είναι καλός στο «ένας με ένα». Αυτός αν βάλει λίγο περισσότερο ουσία στο παιχνίδι του και πατήσει περισσότερο περιοχή θα κάνει σπουδαία καριέρα. Δεν ξέρω βέβαια τι τελειώματα έχει. Βλέπει δίχτυα; Έχει χρόνο να δουλέψει και να εξελιχθεί. Μην ξεχνάμε πως είναι μόλις 19 χρονών. 

O Sir Pablo αποδεικνύει πως κάνει πολύ καλή δουλειά στο Ταγαροχώρι. Η ομάδα έχει αρχή, μέση και τέλος. Ο καθένας έχει τον ρόλο του στην ομάδα και έχει βρει χημεία με όλο το club. Τώρα είναι στο +4 από τον Κούγια και στο + 5 από την Ξάνθη (με δύο όμως ματς λιγότερα). Μαθαίνω επίσης ότι φοβερή δουλειά κάνουν, τόσο ο Βεργώνης όσο και ο «Μάτζια». Ειδικά για τον Αλέξη θα επανέλθω!

Μεγάλη προσοχή και προσήλωση. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Στο δεύτερο γύρο, έχεις την Λάρισα εντός. Αν τη κερδίσεις, αυτόματα πας στο +7 και αντίο ζωή το έργο για τον ποινικολόγο. Σειρά έχει τώρα ο Απόλλων Πόντου. Θέλω μια νίκη ακόμα και με μισό μηδέν. Είμαστε κοντά στην άνοδο. Συσπείρωση, ενότητα και τα μυαλά στα κάγκελα. Βέροια, μια πόλη μια ομάδα!

7 σχόλια:

  1. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΑΚΗΣ ΜΙΑ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΣΤΙΣ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΕΣ ΤΗΝ ΕΧΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. κλαιω με μενου του γαβριηλιδη. βραδινο τρωει κρυπτονιτη χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΝΤΙΝΙ ΡΕ;;;; ΑΝ ΠΑΙΖΑΝ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΟΜΑΔΑ Ο ΜΑΡΑΓΚΟΣ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΖΕΥΕΙ ΤΙΣ ΜΠΑΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. θα βλεπαμε αλλο παιχνιδι λεει ο ασχετοσ. που το σκορ θα γινοταν μετα 1-6 βρε βλαχε φασουλονταβα κατασκοπε μαθε μπαλιτσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μούργος μου θυμίζει γκατούζο. παικταρας. αλλα κοντος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα παράλληλα μου αρέσει πολύ το γεγονός ότι η ομάδα στην συντριπτική πλειοψηφία της αποτελείται από Έλληνες και εύχομαι όχι μόνο να παραμείνει αυτό αλλά όλη η ομάδα στο 100% να αποτελείται από Έλληνες.
    Έχω βαρεθεί έχω αηδιάσει αυτό το διεθνές σούπερ μάρκετ παικτών που δεν νοιώθουν την φανέλα .
    Ο Έλληνας όποια φανέλα φορέσει θα την πονέσει γιατί είναι σε ομάδα της χώρας του και αυτό ισχύει για όλους τους αθλητές σε όλον τον κόσμο.
    Επιτέλους όταν οι ομάδες γίνουν ομάδες που θα έχουν εγχώρια παιδιά θα έχει πραγματική ουσιαστική αξία το άθλημα και δεν θα είναι ένα άχρωμο και μπερδεμένο κατασκεύασμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η άνοδος είναι δική μας εάν δείξουν σταθεροτητα και παίζουν ομαδικά. Όλα τρελά

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ