Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Φόρα παρτίδα τα ονόματα των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

Σύμφωνα με τροπολογία που κατατέθηκε σε νομοσχέδιο περί ανταγωνισμού
Τροπολογία που κατατέθηκε στο σχέδιο νόμου του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων «Εκσυγχρονισμός του δικαίου ανταγωνισμού για την ψηφιακή εποχή - Τροποποίηση του ν. 3959/2011 και ενσωμάτωση της Οδηγίας (ΕΕ) 2019/1 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου της 11ης Δεκεμβρίου 2018 για την παροχή αρμοδιοτήτων στις αρχές ανταγωνισμού των κρατών μελών ώστε να επιβάλλουν αποτελεσματικύτερα τους κανόνες και για τη διασφάλιση της εύρυθμης λειτουργίας της εσωτερικής αγοράς» ορίζει οτι επιτρέπεται, μέχρι τη λήξη της ισχύος των μέτρων κατά της διασποράς της νόσου COVID-19 και σε κάθε περίπτωση, για χρονικό διάστημα που δεν μπορεί να υπερβαίνει τους έξι (6) μήνες από τη δημοσίευση των προτεινομένων διατάξεων, η δημοσίευση της εμπορικής επωνυμίας των επιχειρήσεων που παραβιάζουν τα μέτρα κατά της διασποράς της νόσου COVID-19 και μόνο στην περίπτωση που έχει επιβληθεί, κατ’ ελάχιστο, η κύρωση της αναστολής λειτουργίας αυτών, κατά τα ειδικότερα οριζόμενα.

3 σχόλια:

  1. ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΟΙ ΑΠ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΣΤΙΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ, ΧΩΡΙΣ ΘΥΣΙΚΑ ΝΑ ΠΑΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΟΛΥΥΥΥΥ ΓΕΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε βελτιώστε λιγάκι το ΕΣΥ και γενικά την πρωτοβάθμια περίθαλψη γιατί "φεύγει" άδικα πολύς κοσμάκης και αφήστε τα μαγαζιά και τους χαζοελεγχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ