Quantcast

http://picasion.com/

Περιοδεία σε Ημαθία και Πέλλα ετοιμάζει ο Ανδρουλάκης

Τη Βόρεια Ελλάδα αναμένεται να επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα ο Νίκος Ανδρουλάκης. Ο επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής έχει ως στόχο να έρθει κοντά με την εκλογική βάση του κόμματος και για τον λόγο αυτό έχει εκφράσει την επιθυμία να «οργώσει» την επαρχία. Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, o Νίκος Ανδρουλάκης θα συνεχίσει τις περιοδείες του ανά την Ελλάδα, με προτεραιότητα τις περιοχές εκείνες που δεν μπόρεσε να επισκεφτεί πριν τις εσωκομματικές εκλογές, όπως π.χ. η Ημαθία και η Πέλλα. 

Η εξάπλωση της Όμικρον αποτέλεσε εμπόδιο στον προγραμματισμό για «αυτοοργάνωση» του κόμματος, ωστόσο αποτέλεσε αφορμή για να την προώθηση του «ψηφιακού κόμματος». 

Η Χαριλάου Τρικούπη προετοιμάζει ήδη ψηφιακή πλατφόρμα, ώστε να συμμετάσχουν τα μέλη και οι φίλοι του κόμματος-εκτιμάται ότι από όσους ψήφισαν στις εκλογές υπάρχουν περίπου 100.000 ενεργά e-mail, τα οποία και θέλουν να τροφοδοτούν με υλικό, αλλά και μέσω της πλατφόρμας να επικοινωνούν μεταξύ τους. 

Σε καμία περίπτωση δηλαδή δεν θέλουν να απολέσουν το momentum που έχει δημιουργηθεί με τη μεγάλη συμμετοχή στις εσωκομματικές ψηφοφορίες για την ανάδειξη αρχηγού.

Όσον αφορά στις ανακοινώσεις προσώπων για θέσεις όπως ο εκπρόσωπος Τύπου κ.ο.κ. μάλλον μετατίθενται για την επόμενη εβδομάδα.

14 σχόλια:

  1. Σγά. Μήρθιν ντιβουρλίγκα. Τα παρασάνταλα θα τα μάστι όπους τς κουπριές; Ψουφίμια. Δυο δάχλα λίγδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίδες μέσα στη φορμόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εντάξει ρε παιδιά ο Ανδρουλάκης είδε και μίλησε και με άλλους στη Βέροια όχι μόνο με τους εικονιζόμενους, άρχισαν οι αβάντες ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελπίζουμε να κάνει πράξη το Νέο κόμμα, Νέα ήθη, αξιοκρατία

      Διαγραφή
    2. Με την ελπίδα θα μείνεις.

      Διαγραφή
    3. Πλσκει μας κανεις;

      Διαγραφή
  4. Μην πάει κανείς σας.μονος του να έρθει μόνος του να φύγει.απο τώρα ξεκινάει το γλύψιμο για να αναιβασει το ποσοστό περισσότερων αχρήστων και ανθελληνων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ στη βουλή.οταν έρθει πες τε του βρε ουστ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα Ουστ τα κραταμε για τον αρχηγό σου.... Μαζί θα τα δώσουμε.... Εεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ... ΗΡΘΑΜΕ ΣΤΗΡΙΞΑΜΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΙ; ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΑΝΕΩΣΗ; ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΔΙΟΡΙΣΜΈΝΟ Γ.Γ. Ν.Ε. ΗΜΑΘΙΑΣ ΕΠΙ ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΦΩΦΗ ΑΚΟΜΑ... ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΣΧΟΑΝΑΘΡΕΜΕΝΟ ΠΟΥ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΥΕΜΠΕΤΙ... ΤΑ ΕΙΧΕ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΜΩΣ... ΚΑΛΑ; ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΕΙ... ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΚΑΙ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ανανέωση;Αυτοί που έχουν λεφτά και έχουν γνωριμίες,θα κρατήσουν τα ηνία του κόμματος!

      Διαγραφή
  7. Ο γνωστός γλυφτης σχολιαστής του ανδρουλακη που είναι? Φοβήθηκε απ τα σχόλια που διάβασε ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο γνωστός βολεμενος παρτακιας φαταουλας γλιφτρόνι υποστηρικτής του ΓΑΠ που τα παίρνει από παντού που είναι; Φοβήθηκε μήπως πως ειπηδη ο Ανδρουλάκης τηρεί τις δεσμεύσεις του βγει πάλι για άλλη μία φορά εκτεθειμένος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ