Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Λευκή εισβολή στο Σέλι - Το έστρωσε 30 εκατοστά

Σε επιφυλακή ο κρατικός μηχανισμός της Ημαθίας

Ραγδαία είναι η επιδείνωση του καιρού στα ορεινά χωριά του δήμου Βέροιας. Το Βέρμιο, εδώ και μερικές ώρες, έχει δεχθεί μια λευκή εισβολή που όσο πάει και μεγαλώνει. Όλη η περιοχή έχει ντυθεί στα λευκά, με τους δρόμους και τα πεζοδρόμια να έχουν καλυφθεί από 30 εκατοστά χιόνι. Σε επιφυλακή βρίσκεται ο κρατικός μηχανισμός. Τόσο συνεργεία του δήμου, όσο και της περιφερειακής ενότητας βρίσκονται σε «θέση μάχης» για την αντιμετώπιση του ακραίου φαινομένου. 


Η θερμοκρασία αυτήν την στιγμή βρίσκεται στους -2°C, με την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία να ενημερώνει πως τις επόμενες ημέρες έρχεται παγωνιά, που θα θυμίσει... Σιβηρία, με τον υδράργυρο την Παρασκευή 14 Ιανουαρίου να κατρακυλάει ακόμα και στους -22°C.


Δείτε το video με τα εκχιονιστικά μηχανήματα να δίνουν την δική τους μάχη για να καθαρίσουν το οδικό δίκτυο:

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. ΟΧΙ
      ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΙΣ ΒΟΛΤΕΣ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΙΟΝΙΑ! ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟΥ ΔΕΝ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΜΑΣ.
      ΑΥΤΑ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ

      Διαγραφή
    2. Να κάτσουν στα αυγά τους οι έχοντες Τζιπ και τετρακίνηση. Στο χωριό υπάρχουν συνεργεία αποχιονισμού, συνεργεία της ΔΕΔΗΕ για το ρεύμα, Πυροσβεστική, Τροχαία κλπ. Δεν είναι ανάγκη να έχουν στα πόδια τους και τον κάθε περίεργο με το Τζιπ.

      Διαγραφή
  2. όσο εργάζονται τα συνεργία αποχιονισμού δεν μετακινούμαστε χωρίς σοβαρό λόγο διότι μπορεί να δυσκολέψουμε το έργο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στο Σέλι τριάντα πόντους.
    Άμα χιονίσει Αθήνα οι τριάντα πόντοι είναι ενάμιση μέτρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ