Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Δεν κλείνει η Τράπεζα Πειραιώς στην Μελίκη

Το τελευταίο χρονικό διάστημα, ακούγονται πολλά σχόλια σχετικά με το μέλλον της Τράπεζας Πειραιώς που εδρεύει στην Μελίκη. Μάλιστα, υπήρξε έντονη φημολογία πως το εν λόγω υποκατάστημα θα κλείσει οριστικά. Ωστόσο, από ότι φαίνεται, τέτοιο ενδεχόμενο δεν θα υπάρξει. Αυτό ανέφερε και ο Βουλευτής Ημαθίας Τάσος Μπαρτζώκας, ο οποίος σε δηλώσεις του καθησύχασε τους κατοίκους της περιοχής, αναφέροντας τα εξής:

«Όπως έγινε και πριν από δυο χρόνια, που καταφέραμε να κρατήσουμε ανοικτό το κατάστημα, βρίσκομαι σε συνεχή επικοινωνία με τη Διοίκηση, ζητώντας να πράξει το αυτονόητο. Να συνεχίσει η λειτουργία του και η εξυπηρέτηση των πολιτών. 

Στην πρόσφατη επικοινωνία μου έλαβα τη διαβεβαίωση ότι δεν πρόκειται να γίνει καμία δυσμενής αλλαγή στο καθεστώς λειτουργίας της τράπεζας στη Μελίκη. Συνεχίζουμε να κρατάμε τον τόπο μας ζωντανό, φροντίζοντας την εξυπηρέτηση των πολιτών».

4 σχόλια:

  1. Μπράβο συντοπίτη Τάσο είσαι ο αρχηγός μας και το ξέρει όλος ο Νόμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα ρωτήσει η Πειραιώς το Μπαρζωκα αν θα κλείσει.Το ακούσαμε κι Αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο τόπος δεν κρατιέται ζωντανός μένοντας μια τράπεζα ανοικτή κ.βουλευτή άλλα είναι τα κριτήρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με 2 μέρες την εβδομάδα λειτουργίας δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τον κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ