Quantcast

http://picasion.com/

Αυτοί είναι οι άνθρωποι του Ανδρουλάκη στην Ημαθία - Όλα τα ονόματα

Ο Νίκος Ανδρουλάκης ήταν ο μεγάλος νικητής των εσωκομματικών εκλογών στο Κίνημα Αλλαγής. Τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο, κατάφερε να κερδίσει τον Γιώργο Παπανδρέου και πλέον να είναι ο απόλυτος κυρίαρχος στο άλλοτε κραταιό ΠΑΣΟΚ. Στην Ημαθία έλαβε 1.901 ψηφοδέλτια με τον ΓΑΠ να έρχεται δεύτερος με μόλις 626 και μοιραία να οδηγείται σε μια βαριά ήττα. Πλέον, ο νέος Πρόεδρος προσπαθεί να αναδιοργανώσει το κόμμα και να βγάλει τη νέα γενιά στο προσκήνιο. Για τον λόγο αυτό ετοιμάζεται να οργώσει την Ελλάδα και βρίσκεται σε ανοιχτή επικοινωνία με νέα στελέχη απ' όλη την χώρα. Μόνο τυχαίο δεν ήταν το σύνθημα το βράδυ των εκλογών έξω από τα γραφεία της Χαριλάου Τρικούπη πως: «Στα χέρια σου κρατάς, το μέλλον μιας γενιάς».


Έρχεται στη Βέροια - Του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή

Σύμφωνα με πληροφορίες του veriotis.gr, ο Νίκος Ανδρουλάκης έχει σκοπό να επισκεφθεί το επόμενο χρονικό διάστημα την Ημαθία (δείτε εδώ). Μια περιοδεία που θα έχει πολιτικό και παραπολιτικό ενδιαφέρον, καθώς οι άνθρωποι του νέου προέδρου του ετοιμάζουν θερμή υποδοχή. Θεωρούν πως η παρουσία του στην περιοχή θα φέρει πολλαπλά οφέλη στο κόμμα και θα αφυπνίσει κεντρώους ψηφοφόρους που κατά το παρελθόν βρήκαν «σανίδα σωτηρίας» σε ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ.

Στόχος η έδρα στη Βουλή

Μην ξεχνάμε πως οι επόμενες εθνικές εκλογές θα γίνουν με το σύστημα της απλής αναλογικής, κάτι που σημαίνει πως το Κίνημα Αλλαγής στην Ημαθία, θα έχει αρκετές πιθανότητες να βγάλει μια έδρα, αφού ο νομός είναι τετραεδρικός και οφελούνται τα μικρά κόμματα. Είναι πολύ πιθανό λοιπόν, κάποιος από τους έξι υποψηφίους βουλευτές να περάσει το κατώφλι του Ελληνικού Κοινοβουλίου.


Ποιοι θα είναι οι εκλεκτοί;

Στο πλαίσιο αυτό, έχει ξεκινήσει ήδη η συζήτηση για το ποια πρόσωπα θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο της Ημαθίας και αν μέσα σ' αυτό προτιμηθούν παλαιότερα στελέχη ή όχι. Το ρεπορτάζ του veriotis.gr αναφέρει πως θα γίνει μεγάλη ανανέωση στην προσπάθεια για την αναγέννηση του κόμματος, ενώ από την παλαιά φρουρά θα επιλεγούν το πολύ ένα ή δύο πρόσωπα. Και αυτό γιατί η παλιά γενιά θα πρέπει να συνεισφέρει με την εμπειρία της και να μην φανεί πως αποστρατεύεται.

Οι άνθρωποι του Νίκου Ανδρουλάκη στην Ημαθία

Τέσσερα είναι τα ονόματα που πρωταγωνιστούν στη νέα γενιά του κόμματος και είναι εκείνα που στήριξαν δυναμικά το Νίκο Ανδρουλάκη στις εσωκομματικές εκλογές. Στον νέο ηγετικό πυρήνα αναμένεται να βρεθούν ο Μιχάλης Χασιώτης (γιος του πρώην δημάρχου Βέροιας), ο πρόεδρος του ΚΑΠΑ και δημοτικός σύμβουλος Λεωνίδας Ακριβόπουλος, ο πολιτευτής του ΚΙΝΑΛ Νίκος Μπρουσκέλης και η Ολυμπία Αποστόλου.




Για την τελευταία μάλιστα, ακούγεται έντονα πως είναι πολύ κοντά στον πρόεδρο και ότι έχει απευθείας επικοινωνία μαζί του. Άλλωστε ήταν εκείνη που είχε υποδεχθεί τους δύο πρώην βουλευτές Πάρη Κουκουλόπουλο και Μιχάλη Τζελέπη, στην συγκέντρωση των υποστηρικτών του Νίκου Ανδρουλάκη που είχε γίνει προεκλογικά στον πολυχώρο της Ελιάς (δείτε εδώ).


Η παλαιά φρουρά μπαίνει στον πάγκο

Όσον αφορά τα παλαιά στελέχη του κόμματος, φαίνεται πως μπαίνουν στο πάγκο, προκειμένου να αναδειχθεί η νέα γενιά. Ακόμα και πρώην Βουλευτές που επιθυμούσαν διακαώς το τελευταίο χρονικό διάστημα, να επιστρέψουν στην κεντρική πολιτική σκηνή, φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου προέδρου. 


Εκτίμηση στον Κώστα Ασλάνογλου

Πάντως αξίζει να σημειωθεί πως για το νυν γραμματέα Κώστα Ασλάνογλου ακούγονται καλά λόγια και υπάρχει εκτίμηση από τα κεντρικά. Ήταν εκείνος που κράτησε το κόμμα σε πολύ δύσκολες εποχές και έδωσε μάχη για να κρατηθεί ζωντανή η Νομαρχιακή Επιτροπή.

41 σχόλια:

  1. Συνέχισε να κάνεις δηλώσεις φασιστικού τύπου, περί υποχρεωτικότητας του εμβολιασμού σε όλους τους ενήλικες και θα φας καλά κι εσύ, Δημοκράτη της πλάκας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν πρεπει να αποστρατευτουν ιστορικα στελεχη οπως η Χαρουλα, ο Τασιοπουλος, ο Βλαζακης, ο Σιδηροπουλος και αλλοι. Αυτοι κρατησαν τον ΠΑΣΟΚ ορθιο οταν ολοι οι αλλοι την εκαναν για ΣΥΡΙΖΑ και ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΒΛΑΕΠΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΦΕΥΓΕΙ

      Διαγραφή
  3. ΠΑΙΖΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΗΜΑΘΙΑ; ΗΡΕΜΑ ΡΩΤΑΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μου αρέσει που βγάζει νέα παιδιά. Το θέμα είναι θα τα καταφέρουν ή όχι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ ΕΝΩΜΕΝΟ ΔΥΝΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ton lioliopoulou ksexasate poy apo gapikos egine se mia nixta androulakikos epeidi toy arese mia sinenteyxi toy androylakh. imarton!!!!!!!! opou fisaei o anemos pao......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπου φυσάει ο άνεμος και κάποιος από τους νέους που ήταν με τη νέα Δημοκρατία , υπάρχουν και χειρότερα.

      Διαγραφή
  7. Βλέπω η οικογενειοκρατία καλά κρατεί και με ανδρουλακη προεδρο. συνεχιστε ετσι, εχει και πιο κατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα μεγάλε.
      Τα παιδιά των πεφωτισμένων, πεφωτισμένα;

      Διαγραφή
  8. Που εισαι Ανδρέα για να δείς τα παιδιά της αλλαγής;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΠΑΣΟΚ 2009
    ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ
    ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ
    ΤΟΛΚΑΣ
    ΜΟΥΡΝΟΣ
    ΤΑΧΜΑΤΖΙΔΗΣ
    ΧΑΡΙΣΗ

    ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ ΣΥΡΙΖΑ 2023
    ΤΟΛΚΑΣ
    ΓΙΚΟΝΟΓΛΟΥ
    ΧΑΡΙΣΗ
    ΜΑΡΚΟΥΛΗΣ
    ΚΑΡΑΣΑΡΛΙΔΟΥ
    ΟΥΡΣΟΥΖΙΔΗΣ

    ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. πρωτοσ μητσοτακης στις εκλογες, δεν μπορει ομως να σχηματισει κυβερνηση εξαιτιας της απλης αναλογικης δινει την διερευνητικη εντολη στον συριζα ο οποιος συνασπιζεται με πασοκ και βαρουφακη και κανουν κυβερνηση, αλλα με αλλον πρωθυπουργο και οχι με τσιπρα γιατι εχει βαλει βετο ο ανδρουλακης. ποιος θα ειναι ο νεος πρωθυπουργος; οεο;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Κυρία Ανδρουλάκη πρόεδρο του Κιν Αλ πρέπει επειγόντως να πάρετε θέση για τον διοικητή του νοσοκομείου Βέροιας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγώ βλέπω μια μέρα την Ολυμπια νε μετεχει σε κυβερνητικο σχημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αχαχαχα
      Ούτε για ανέκδοτο τόσο πετυχημένο!!

      Διαγραφή
  13. Είναι 1 από αυτούς που ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ , ντροπή του Είναι και κριτηκός!! Είναι 1 από αυτούς που θέλει μέχρι και τα νήπια εμβολιασμένα!!! Κ Α Μ Α Ρ Ω Σ Τ Ε Τ Ο Ν ακόμη 1 ψευτοσωτηρα της Ελλάδας!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Καλα μιλάμε και πολύ έγκυρο το "ρεπορτάζ" του Βεροιώτη...
    Α ρε Ασλάνογλου τσάμπα όνειρα κάνεις...
    Καλά κι άμα δει κανείς ποτέ την Ολυμπία κόρη του Αποστόλου... και της όπου φυσάει ο άνεμος μάνας της ποτέ σε κυβερνητικό σχήμα του αΝΔρουλάκη τοτε είναι που θα γελάσουν και οι πέτρες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ας γίνει πιο εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ, γιατί οι άνθρωποι του Ανδρουλακη κ συγκεκριμένα η νέα γενιά ,η οποία συμμετέχει ενεργά στην νομαρχιακή του ΚΙΝΑΛ κ κατεβαίνουν ως υποψήφιοι σε εκλογές του Επιμελητηρίου με μεγάλα ποσοστά επιτυχίας , είναι κ άλλοι τους οποίους εσκεμμένα τους ξεχνάτε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα! Γιατί ο διορισμένος θεωρεί πως έχει ακόμα ψωμιά και με τον χορηγούμενο παρά..., κάνει και κουμάντα...
      Μετρημένες οι ώρες και αυτού, όπως και πολλών παλαιοκομματικών καθεστωτικών που έχουν μάθει με το γλύψιμο και την στοχευμένη πληροφόρηση πως να διατηρούν τις προνομιούχες θέσεις τους και τα παραγοντιλίκια τους...

      Διαγραφή
    2. Ο διορισμένος, μια ζωή την εβγαλε αραχτός και λάϊτ. Αγωνιστικά βεβαίως βεβαίως. Εσείς μπορείτε να σκούζετε ελεύθερα και δημοκρατικά.

      Διαγραφή
  16. Το κράτος είναι φτιαγμένο για τον άνθρωπο και όχι ο άνθρωπος για το κράτος , μπορείς να το πεις και Με τα κόμματα κ τους ψηφοφόρους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Άντε γεια .Ρε μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος...Τελικά ισχύει αυτό που είχε γράψει ο Β.Ραφαηλιδης,ότι Ελλάδα και Έλληνες δεν μπορούν να συνυπάρξουν.Αναπαραγωγη του ίδιου σάπιου συστήματος ,που έχει κάνει τόσα αξία παιδιά να σηκωθούν και να φύγουν και πολύ αμφιβάλλω πως θα ξαναγυρίσουν ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συνταγή για μεγάλα πράγματα.... Όλοι αυτοί μαζί ζήτημα να φέρουν 1000 ψηφοφόρους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Εγώ βλέπω γόνους παλαιών πολιτικών, εισόβιους γραμματείς - πολιτικούς σε διάφορες θέσεις για πάνω από 40 χρόνια και φιλικές ιστοσελίδες σε ευθεία γραμμή, για την καθοδήγηση του νέου αρχηγού.
    Αν κάνω λάθος να μου το αποδείξετε.
    (αρκεί βέβαια να το δημοσιεύσει το ιστολόγιο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Βιργιώτ μη μι νιβριάζς. Δεν τα βάνς ούλα. Ιγώ βόσκω σαράντα γιλάδια σαν τζουμπάνς. Αυτούνοι που βόσκουν γίδια δεν ειν τσουμπαναραίοι; πέμι γιατί δεν τα βανς ούλα α που στέλνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ο ακριβοπουλος?καλα αυτός προς ΣΥΡΙΖΑ δε λοξοκοιτουσε μέχρι χτες ?Αν σε τέτοια στελέχη που αναφέρθηκαν παραπάνω στηρίζεται το ΠΑΣΟΚ του ανδρουλακη 1000 φορές να έβγαινε ο Παπανδρέου η ο λοβερδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Γιατί σε τέτοιες θέσεις βρίσκονται ταχα να ενδιαφέρονται για τη χώρα οι πιο ακατάλληλοι , που κάπως δεν χωρούν πουθενά ή από κάπου περισσεύουν ίσως και λόγω ανικανότητας. Αλλά υπάρχει ο χώρος σε θεσμούς για τέτοιους. Μάλλον γιατί δεν μπορούν άνθρωποι αυθεντικοί να κοροϊδεύουν τον κόσμο γιατί θα έπρεπε να κοροϊδέψουν και τον εαυτό τους. Και έτσι καταστρέφεται μια χώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Προς κ. Ν. Ανδρουλάκη Πρόεδρο, με κάθε σεβασμό.
    Να ανοίξεις μια ηλεκτρονική πλατφόρμα στην ιστοσελίδα του κόμματος με όλες τις εκλογικές περιφέρειες και να καταθέτει ο κάθε ενδιαφερόμενος φωτογραφία μόνο δική του, αναλυτικό βιογραφικό (με σπουδές, εμπειρίες, δράσεις κλπ) και σύντομη τοποθέτηση πάνω στα βασικά πολιτικά (εθνικά, οικονομικά, Ευρωπαϊκά, ενεργειακά, κοινωνικά, κλπ) θέματα, έτσι ώστε να αξιολογούμε όλοι, ακόμα και να σχολιάζουμε επωνύμως αν κάτι θεωρούμε ότι είναι λάθος ή αναληθές, χωρίς τις (αβάντες) τοπικών κομματικών και μη παραγόντων και ΜΜΕ.
    Αυτό είναι δημοκρατία.
    (ο παράξενος...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φίλε (παράξενες) κάνεις δημοκράτης δεν μπορεί να μη συμφωνήσει μαζί σου. Ελπίζω να το αποδεχθεί ο Πρόεδρος. Είναι ένα ακόμα βήμα προς τη Δημοκρατία.

      Διαγραφή
    2. Καήκαμαν. Αν γίνει ετσι όπως τα λέτε και συμφωνώ, να το κλείσουμε το μαγαζί. Δηλαδή ο καθείς θα ψηφίζει ελεύθερα όπως νομίζει και οχι οτι γραμμή δώσει το παρασκήνιο; Και τότε οι στελεχάρες τι δουλειά θα κάνουν; Δηλαδή δεν θα ψηφίσουν την κόρη μου, τον γιό μου; Συνέλθετε λίγο.

      Διαγραφή
  24. Η κοπελια της παρεας ξερουμε το ιστορικο της και των γονιων της;;; η μανα της με το ΠΟΤΑΜΙ, ο πατερας προεδρος Βιομηχανων. Μηπως πρεπει να βλεπουμε και λιγο πιο βαθεια:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εγώ τον μόνο που θυμάμαι να μην άλλαξε μετά το μπάχαλο του Κίναλ ήταν ο Σιδηροπυλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αναλύοντας τις φωτογραφίες.
    Στέλεχος του κόμματος 50 χρόνια που διατέλεσε σε πληθώρα πολιτικών θέσεων 3 φωτογραφίες.
    Γόνος πρώην Δημάρχου 2 φωτογραφίες.
    Μέλος του κόμματος γυναίκα 2 φωτογραφίες.
    Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ ΚΙΝΑΛ 2 φωτογραφίες.
    Γόνος πρώην Δημάρχου 1 φωτογραφία.
    Επιστήθιος φίλος βουλευτή άλλου κόμματος 1 φωτογραφία.
    Κύριε Πρόεδρε αυτοί είναι οι καλύτεροι, διάλεξε.
    Εγώ αυτό κατάλαβα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ