Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Βγήκε δυναμικά ο Σ.Φ. Βέροιας «Θύρα 4»: Όλοι στο γήπεδο - Η ομάδα αποτελεί στολίδι για την πόλη

«Ο κόσμος πρέπει να γίνει ο 12ος παίκτης»

Ο Σύνδεσμος Φιλώθλων Βέροιας «Θύρα 4» με επίσημη ανακοίνωσή του απευθύνει γενικό κάλεσμα στον κόσμο της Βέροιας, τους συμπολίτες μας, να δώσουν δυναμικά το παρόν στις κερκίδες του Δημοτικού Σταδίου της Βέροιας, αρχής
γενομένης την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου, με αντίπαλο τον Απόλλων Πόντου! Όπως χαρακτηριστικά τονίζεται στην παρακάτω ανακοίνωση:

«Η φετινή πορεία πρωταθλητισμού της «Βασίλισσας του Βορρά» απαιτεί την παρουσία σου για να ξανά φέρουμε τη Βέροια εκεί που ανήκει, στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου! Σε καμία περίπτωση τα αποτελέσματα της Βέροιας στο γήπεδο δεν έχουν την ανάλογη, δυστυχώς, ανταπόκριση στις κερκίδες. Ο κόσμος της Βέροιας είναι η μεγαλύτερη ασπίδα της! 

Μετά από χρόνια η Βέροια έχει ένα διοικητικό σύνολο ισχυρό που εκπέμπει υγεία και δίνει την απαραίτητη ασφάλεια στους παίκτες και το τεχνικό της επιτελείο.

Αυτά που αποτελούσαν κάποτε δικαιολογίες για την απουσία του κόσμου από τις κερκίδες του γηπέδου της Βέροιας ανήκουν στο παρελθόν και με την επανεκκίνηση της «Βασίλισσας», ο κόσμος πρέπει να επιστρέψει στο πλευρό της, να γίνει ο 12ος παίκτης της!

Η ανυπομονησία να έρθει η Κυριακή για να πας στο γήπεδο, η μυρωδιά του γκαζόν και η κάψα για να δούμε τη μεγάλη μας αγάπη, όπως μας έμαθαν οι πατεράδες μας, είναι συναισθήματα που πρέπει και εσείς να δώσετε στα παιδιά σας, είναι συναισθήματα που ένα παιδί πρέπει να βιώσει!

Η «Βασίλισσα του Βορρά» είναι η ομάδα που μας έμαθε όλους να αγαπάμε το ποδόσφαιρο, είναι η πρώτη επαφή που είχαμε όλοι μας με το γήπεδο. Η αγάπη για τη Βέροια κληρονομείται από γενιά σε γενιά! Τα πέτρινα χρόνια που ζήσαμε, η απόλυτη καταστροφή που βιώσαμε πρέπει να συσπειρώνουν τον κόσμο της «Βασίλισσας» για να μη τα ξανά ζήσουμε. Πολλές πόλεις της επαρχίας δεν έχουν την πολυτέλεια να έχουν την τοπική τους ομάδα στα ψηλότερα σκαλιά του ελληνικού ποδοσφαίρου και όμως τις στηρίζουν! 

Η Βέροια αποτελεί στολίδι για την πόλη, αντιπροσωπεύει ολόκληρη την ποδοσφαιρομάνα Ημαθία και αποτελεί μια ανερχόμενη δύναμη στο ποδόσφαιρο της Κεντροδυτικής Μακεδονίας θέλοντας να ξανά γίνει αυτό που κάποτε ήταν. Καμία άλλη ομάδα δεν κατάφερε να επιβιώσει στο πέρασμα του χρόνου, όμως η Βέροια έχοντας πάντα τον κόσμο στο πλευρό της ως ασπίδα πέρασε από τη Δ' Εθνική παλιότερα και από τα τοπικά πιο πρόσφατα, επιβίωσε και είναι εδώ, έτοιμη να παλέψει για την επιστροφή στο θρόνο της!

Η ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ και χρειάζεται το 12ο παίκτη δίπλα της!

Το να βρίσκεται η ομάδα της πόλης μας στην κορυφαία κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου αποτελεί την καλύτερη διαφήμιση για την πόλη της ΒΕΡΟΙΑΣ και την καλύτερη διαφήμιση για τις τοπικές επιχειρήσεις όταν φιλοξενούνται φιλάθλοι άλλων ομάδων στην πόλη μας.

Μετατρέπουμε το ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ στην καυτή έδρα που κάποτε ήταν. Εδώ που κλάψαμε και πανηγυρίσαμε ήττες και νίκες, υποβιβασμούς και ανόδους!

ΑΓΑΠΑΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ, ΤΗ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ!

Ελάτε στο γήπεδο με την οικογένεια σας και στηρίξτε την προσπάθεια που γίνεται! Αυτή η ομάδα, με τη διοικητική σταθερότητα που έχει, δεν έχει ταβάνι.

Κάθε φορά που η ΒΕΡΟΙΑ κερδίζει, η πόλη ολόκληρη κερδίζει!

Επιστρέψτε στο γήπεδο, φέρτε τα παιδιά σας και μάθετέ τους να αγαπάνε τη ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ όπως σας έμαθαν και εσάς οι γονείς σας, ελάτε να ξανά φτιάξουμε ατμόσφαιρα όπως αυτή των φωτογραφιών!

ΔΕ ΣΕ ΑΦΉΣΑΜΕ ΜΟΝΗ ΣΟΥ ΠΟΤΕ - ΠΑΜΕ ΒΕΡΟΙΑΡΑ!

Σ.Φ. Βέροιας «Θύρα 4».

3 σχόλια:

  1. Και Μόνο κ Διπλό,μπας κ στα γεράματα ξαναδούμε ποδόσφαιρο με Flair

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μονο Βεροια..και αμα παιζει Βεροια_Παοκ μετα βριζουμε την Βεροιαρα..και ολο το σκεπαστρο της Βεροιας με μπλουζες του Παοκ..πουθενα δεν συμβαινει αυτο..σε καμια επαρχιακη πολη..και μετα αναρωτιεστε γτ θα ξαναπεσουμε σε ενα αντε σε 2 χρονια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ