Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

Πάνω από 3.000 πακέτα τσιγάρα έκρυβε 38χρονος στο σπίτι και στο καφέ του στη Βέροια

Συνελήφθη και οδηγήθηκε στον Εισαγελλέα
Στη σύλληψη ενός 38χρονου άνδρα στην Ημαθία, για λαθρεμπόριο τσιγάρων, προχώρησαν το πρωί της Πέμπτης 20 Ιανουαρίου 2022 οι Αστυνομικοί της Ασφάλειας Κιλκίς. Συγκεκριμένα, έπειτα από συντονισμένες ενέργειες των αστυνομικών, ο προαναφερόμενος άνδρας εντοπίστηκε και συνελήφθη σε χωριό έξω από τη Βέροια, καθώς σε έρευνα που πραγματοποίησαν οι Αστυνομικοί τόσο στο σπίτι του και στο αυτοκίνητό του όσο και στην καφετέρια που διατηρεί, εντόπισαν ποσότητες λαθραίων τσιγάρων.

Συγκεκριμένα, βρέθηκαν συνολικά 3.017 πακέτα τσιγάρων (δηλαδή 60.340 τεμάχια τσιγάρων) και 18 συσκευασίες με καπνό των 50 γραμμαρίων η καθεμία, τα οποία δεν έφεραν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης και για τα οποία δεν είχαν καταβληθεί οι νόμιμοι φόροι και δασμοί.

Τα λαθραία καπνικά προϊόντα κατασχέθηκαν και θα σταλούν στο αρμόδιο Τελωνείο για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων φόρων και δασμών.

Επίσης, κατασχέθηκαν το παραπάνω όχημα που χρησιμοποιούσε και το χρηματικό ποσό των 345 ευρώ που βρέθηκε στην κατοχή του.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Βέροιας.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ