Quantcast

http://picasion.com/

Η Βεροιώτισσα Φανή συνδύασε... άκυρα υλικά και πήρε με 3 «ΝΑΙ» την ποδιά του Master Chef!

Άρωμα... Βέροιας είχε το επεισόδιο της Τρίτης του φετινού Master Chef, με την Φανή Ζιώγα να δοκιμάζει την τύχη της στον μαγειρικό διαγωνισμό. Η Φανή είναι 22 χρόνων, κατάγεται από τη Βέροια, έχει τελειώσει μαγειρική, ενώ σπουδάζει και οινολογία. Τους τελευταίους 8 μήνες ζει στην Αθήνα καθώς εργάζεται σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα. Στο Master Chef της δήλωσε συμμετοχή ένας φίλος της και όπως δήλωσε, στην audition πήγε για την εμπειρία αλλά και για να διεκδικήσει μία θέση στον διαγωνισμό. Εμφανίστηκε πολύ σίγουρη για το πιάτο της, καθώς το είχε δουλέψει πολύ, ήταν προσηλωμένη, ψύχραιμη και με καθόλου άγχος.


Μαγείρεψε φιλέτο κουτσομούρας παναρισμένο με φιστίκια αιγίνης, πουρέ πατάτας αρωματισμένο με γκοργκοντζόλα, αχλάδι ποσέ σε λευκό κρασί, σάλτσα beurre blanc και κηρήθρα με μέλι για topping. «Μου αρέσει να συνδυάζω έντονες και τελείως άκυρες γεύσεις και να τις φέρνω σε μια ισορροπία», δήλωσε, ενώ οι κριτές στο άκουσμα και μόνο του ασυνήθιστου συνδυασμού των υλικών, ανυπομονούσαν να δοκιμάσουν.


Η Φανή δημιούργησε αυτό το πιάτο αποκλειστικά για το Master Chef, με τον Κουτσόπουλο να μουρμουρίζει «Κουτσομούρα με κηρήθρα; Εμάς βρήκες;». Το αποτέλεσμα όμως ενθουσίασε όλους τους κριτές, τόσο εμφανισιακά, που το χαρακτήρισαν ως ένα από τα πιο όμορφα πιάτα όσο και γευστικά, τις έδωσαν τρια ναι -με τον Κουτσόπουλο ένα τεράστιο ναι- μαζί με την ποδιά και ένα εισιτήριο για την επόμενη φάση.


Δείτε το βίντεο από την οντισιόν της:

3 σχόλια:

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ