Quantcast

http://picasion.com/
http://picasion.com/

«Τρυπώσαμε» στην «Ευχούπολη» και βγάλαμε πολλές φωτογραφίες: Δείτε πώς θα γίνει το Χριστουγεννιάτικο χωριό της Βέροιας

Ο Άγιος Βασίλης περιμένει τα γράμματα των παιδιών για να τους φέρει τα δώρα την Πρωτοχρονιά

Μοιάζει σαν όνειρο! Σε λίγες ημέρες, θα είναι έτοιμο το Χριστουγεννιάτικο χωριό που θα αποτελέσει την κορυφαία επιλογή για μικρούς και μεγάλους. Η «Ευχούπολη» βρίσκεται στον Περιφερειακό της Βέροιας (ακριβώς απέναντι από το Super Market «Βασιλόπουλος») και θα κάνει τα λαμπερά της εγκαίνια την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου και ώρα 6 το απόγευμα (δείτε εδώ). 

Ένα μοναδικό μουσικό show, θα μας περιμένει στο grand opening, ενώ θα υπάρχουν πολλά εορταστικά σπιτάκια με πολλά παιχνίδια, αλμυρές και γλυκές γεύσεις, Λούνα Πάρκ, χιλιάδες λαμπάκια και φυσικά το πανέμορφο «Σπίτι του Άγιου Βασίλη», ο οποίος θα περιμένει τα μικρά παιδιά, προκειμένου να του δώσουν τα γράμματά τους, να φωτογραφηθεί μαζί τους και να τους φέρει τα δώρα την παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Χριστουγεννιάτικο δέντρο τους!

Ο veriotis.gr, κατάφερε να «τρυπώσει» στην εορταστική «Ευχούπολη» και να σας παρουσιάσει τις πρώτες εικόνες από το μαγικό Χριστουγεννιάτικο χωριό:


































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ