Quantcast

http://picasion.com/

Και το όνομα του Χριστουγεννιάτικου χωριού... Ευχούπολη!

Εγκαίνια 10 Δεκεμβρίου
Σε εορταστικούς ρυθμούς ξεκινά να κινείται η Βέροια και στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό που ετοιμάζεται στην Πρωτεύουσα της Ημαθίας οι ρυθμοί των ετοιμασιών έχουν ανέβει καθώς μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Τα εγκαίνια ορίστηκαν για την Παρασκευή 10 Δεκεμβρίου με ένα φαντασμαγορικό show στο οποίo θα γίνει το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου ενώ το εκρηκτικό νεανικό συγκρότημα Dinamiss θα δίνει τον ρυθμό της βραδιάς.



Η «Ευχούπολη» είναι σίγουρο πως θα αποτελέσει τον κορυφαίο προορισμό για μικρούς και μεγάλους, καθώς οι υπεύθυνοι ετοιμάζουν μια… υπερπαραγωγή, με παιχνίδια, το Σπίτι του Άγιου Βασίλη, ξωτικά, χιονάνθρωπους, καρουζέλ, αλμυρές – γλυκιές γεύσεις και πολλές άλλες εκπλήξεις!

2 σχόλια:

  1. ρε πάτε καλά;;;; τόσα χρόνια ο δήμος δεν έκανε τίποτα κ τώρα μέσα στην πανδημία κάνετε τέτοια πράγματα; κρίμα , είμαστε πολύ χωριό τελικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιτέλους κάτι όμορφο συμβαίνει.
    Έχουμε ανάγκη όλοι μας λίγη χαρά, είναι πολύ δύσκολο όλο αυτό που περνάμε.
    Καλά Χριστούγεννα σε όλο τον κόσμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ