Quantcast

http://picasion.com/

2.000€ από τον Σύλλογο της Πατρίδας στα «Παιδιά της Άνοιξης»

We believe in heroes...

Από τα Παιδιά της Άνοιξης ανακοινώθηκαν τα εξής: «Ο Αντώνης Καγκελίδης, εκπροσωπώντας τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ευστάθιο Χωραφά, προσέφερε το ποσό των 2.000 ευρώ υποστηρίζοντας την νέα μας καμπάνια με τίτλο «We believe in heroes» και σε μια ανταποδοτική κίνηση του Κέντρου μας παρέλαβε τον bili μας. Επόμενοι ήρωές μας είναι οι Αφοί Γκίκα που προσφέρθηκαν να μας παρέχουν όλα τα υλικά για την κατασκευή της σκεπής του υπό ανέγερση Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας. Ο κ. Νίκος Γκίκας μας υποδέχτηκε και παρέλαβε από Τα Παιδιά της Άνοιξης τον bili μας.


Το Δ.Σ. και Τα Παιδιά της Άνοιξης τους ευχαριστούν θερμά που στέκονται αρωγοί στον αγώνα μας για την ανέγερση του νέου Κ.Δ.Η.Φ. στην Πατρίδα Βέροιας. Βάλτε τον bili στη ζωή σας, πάρτε τον στα χέρια σας, σαν να κρατάτε εμάς και το μέλλον μας. Εμείς πιστεύουμε στους Ήρωες και τους δίνουμε ζωή - γίνε και εσύ ένας από αυτούς!

Σημ. Το όνομα του bili προέρχεται από την λέξη disa-bili-ty που αποτελεί τον επίσημο όρο στα αγγλικά για τα άτομα με αναπηρία».

6 σχόλια:

  1. Η Αγια Παολα εκανε το θαυμα της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σε αντίθεση με την Αγία Νατάσα και τον Αη Γιώργη ξέρεις εσύ...

      Διαγραφή
  2. Γίνονται κάποιοι ήρωες με έσοδα ντροπιαστικών και απαράδεκτων εκδηλώσεων και πρέπει να τους ευχαριστήσουμε κιόλας! Τα ξεχάσαμε όλα και αντί να ζητήσουν συγνώμη, που δεν το έκαναν ποτέ, κάνουν δημόσιες σχέσεις με το μπόλικο χρήμα που έβγαλαν. Ντροπή τους και ντροπή μας που ανεχόμαστε όλα αυτά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μήπως υπερβάλλεις λίγο;Αντε γιατί έχετε γίνει όλοι ηθικολόγοι εδώ μέσα.Βγήκατε καθόλου στην αγορά;Είδατε χθες σε εκλογικά κέντρα Πασοκ και δικηγόρων τι γινότανε;Κολλημένοι ε κολλημένοι!!!

      Διαγραφή
    2. Γίνε κι εσύ ήρωας με τα δικά σου λεφτα και μην κάνεις μόνο κριτική

      Διαγραφή

  3. – Μια ζωή χωρίς γιορτές [και πανηγύρια] είναι σαν ένας μακρύς δρόμος χωρίς πανδοχείο.
    Δημόκριτος, 470-370 π.Χ., Αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ