Quantcast

http://picasion.com/

Θα κάνει το come back η Έλλης;

Μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τις εορτές των Χριστουγέννων. Όλα τα νυχτερινά μαγαζιά προετοιμάζονται πυρετωδώς για να καταφέρουν να κάνουν το come back μετά από απουσία πολλών μηνών λόγω πανδημίας. Ο πεζόδρομος της Έλλης που αποτελεί την καρδιά της νυχτερινής διασκέδασης επέστρεψε σιγά-σιγά, με το άνοιγμα των τεσσάρων μπαρ (Spiti, Amnesia, Αφρός και Public). Μάλιστα, στον εξωτερικό χώρο υπήρξε και Χριστουγεννιάτικος στολισμός που έδωσε ένα διαφορετικό και εορταστικό χρώμα. 

Τα μέτρα προστασίας κατά του Covid-19 είναι ιδιαίτερα αυστηρά και στις εισόδους των μαγαζιών γίνεται εξονυχτιστικός έλεγχος από τους αρμόδιους υπαλλήλους.

Στόχος των επιχειρηματιών είναι να καταφέρουν να κερδίσουν το στοίχημα και να αυξήσουν τον τζίρο τους. Μ' αυτό τον τρόπο θα καταφέρουν να πληρώσουν υποχρεώσεις, ενοίκια και να πάρουν μια οικονομική ανάσα που τόσο χρειάζονται.

Aξίζει να σημειωθεί πως σ' αυτά τα bar δουλεύουν δεκάδες εργαζόμενοι, οι οποίοι εδώ και μήνες είχαν αναγκαστεί να βγούνε σε αναστολή. Πάντως, από την μέχρι τώρα κίνηση, υπάρχουν αισιόδοξες προσδοκίες για ανάκαμψη των νυχτερινών μαγαζιών.

6 σχόλια:

  1. ας τα φτιαξουν και λιγο πιο συγχρονα και με περισσοτερο γουστο.. σαν δεκαετια 1990 ειναι τα 2/3 των καταστηματων..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άσχετο! Εδώ λένε ποτέ να δουλέψουν οι άνθρωποι κ εσύ μιλάς για ανακαινίσεις. ;

      Διαγραφή
    2. με κλανιες δεν βαφονται αυγα ...

      Διαγραφή
  2. Και πως δουλευουν με ανήλικους που γίνονται πιτα κάθε Σάββατο;;;;; Στο βωμό του χρήματος δεν υπολογίζουν τίποτα;;;;;; Είναι πολυ τυχεροί όλοι αυτοί που δεν υπάρχει πλεον το αυτόφωρο και οι επώνυμες καταγγελίες...... Γιατί με όλα αυτά που γίνονται κάθε Σάββατο και μια μάνα θα έκανε την καταγγελία της....... Παίζουν με τι ζωές των πακδιων μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Κάποιοι εξ αυτών κουνουσαν το δακτύλο για να κάνουμε εμβόλιο... Τώρα τι έγινε?? Άσε που πήραν ένα κάρο λεφτά.... Παρακαλανε για λοκνταουν. Τι? Ψέματα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μόνο Θεσσαλονίκη! Πέθανε η Βέροια από Ζωη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούμε τα σχόλια να είναι σύντομα και να χρησιμοποιείτε nickname για τη διευκόλυνση του διαλόγου. Ο «Βεροιώτης» δεν υιοθετεί τις απόψεις των σχολιαστών, οι οποίοι και είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για αυτές.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ